Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι μεταγραφικές κινήσεις των αντιπάλων των Reds στην Premier League

Οι μεταγραφικές κινήσεις των αντιπάλων των Reds στην Premier League

Οι τελευταίες φήμες από τις μεταγραφές στην Premier League, καθώς οι αντίπαλοι της Liverpool εντείνουν τις προσπάθειές τους να ενισχύσουν τις ομάδες τους.

Τα δημοσιεύματα γύρω από τα μεταγραφικά νέα της Liverpool συνεχίζουν να στροβιλίζονται, καθώς η Liverpool θέλει να συνεχίσει τις κινήσεις της στην αγορά. Ο Alexis Mac Allister δεν φαίνεται να είναι ο μοναδικός εισερχόμενος στο Merseyside, καθώς οι Khephren Thuram, Gabri Veiga και Ryan Gravenberch παραμένουν έντονα συνδεδεμένοι. Και οι τρεις βρίσκονται σε διεθνή καθήκοντα στη Γεωργία και τη Ρουμανία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει τις εικασίες.

Αλλού στην Premier League, οι αντίπαλοι της Liverpool συνεχίζουν να ρίχνουν τα δίχτυα τους για να πιάσουν τους στόχους τους. Η Manchester City, η Arsenal και η Manchester United, για να αναφέρουμε μερικές, συνεχίζουν να κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Με το μέλλον του Jude Bellingham έχει εξασφαλιστεί με τη Real Madrid να κερδίζει την κούρσα, αλλά οι James Maddison και Declan Rice παραμένουν στο μικροσκόπιο για το πού θα είναι η επόμενη κίνησή τους.

Ακολουθούν οι τελευταίες φήμες από την Αγγλία.

Manchester City

Η Manchester City είναι έτοιμη να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή, με δημοσιεύματα στη Γερμανία να αναφέρουν ότι ο αμυντικός της RB Leipzig, Josko Gvardiol, θα αγωνιστεί στην ομάδα. Σύμφωνα με το Kicker, ο 21χρονος έχει συμφωνήσει για μακροχρόνιο συμβόλαιο στο στάδιο Etihad. Αν και η πρώτη επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει ακόμα, αναμένεται ότι ο Pep Guardiola θα κάνει την κίνηση τις επόμενες ημέρες. Δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του, το οποίο επί του παρόντος διαρκεί μέχρι το 2027, αλλά η αμοιβή που συζητείται λέγεται ότι είναι της τάξης των 77 εκατομμυρίων λιρών συν τις προσθήκες.

Λέγεται ότι η Liverpool θαύμαζε τον Κροάτη διεθνή, αλλά αποτράπηκε από την υψηλή τιμή που του έβαλε η Die Roten Bullen.

Δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν ότι η City θέλει να κινηθεί για την απόκτηση του αμυντικού της PSG, Achraf Hakimi. Με τον Kyle Walker να συνδέεται με μετακίνηση μακριά από το «Etihad», ο Pep Guardiola θέλει να υπογράψει τον Μαροκινό σύμφωνα με τη Marca.

Arsenal

Σύμφωνα με το talkSPORT, η Arsenal πήρε ώθηση στη μάχη για την απόκτηση του Declan Rice. Η Manchester City βρίσκεται επίσης στο κυνήγι του μέσου της West Ham και της Αγγλίας.
Ωστόσο, αναφέρεται ότι ο αρχηγός των Hammers προτιμά να παραμείνει στην πρωτεύουσα από μια μετακίνηση στη βορειοδυτική χώρα. Λέγεται ότι η City έχει κάνει συζητήσεις με τον Rice για μια πιθανή μετακίνηση, αλλά το ενδιαφέρον των πρωταθλητών της Premier League δεν έχει κοπάσει.

Οι Gunners έχουν ήδη δει τις δύο πρώτες προσεγγίσεις τους να απορρίπτονται και θα μπορούσαν να κάνουν μια τρίτη προσφορά ύψους 100 εκατομμυρίων λιρών, η οποία θα έβαζε τέλος στο κυνήγι.

Εν τω μεταξύ, η κίνησή τους στο μεταγραφικό παζάρι δεν τελειώνει εκεί. Η Mirror αναφέρει ότι ο αμυντικός του Ajax Jurrien Timber, πιστεύει ότι έχει συμφωνήσει με τους Ολλανδούς, να ανοίξει την πόρτα για μια μετακίνηση στο Emirates Stadium.

Ο διεθνής Ολλανδός λέγεται ότι είναι «απελπισμένος» για μια μετακίνηση στην Arsenal. Η Manchester United ενδιαφέρθηκε για τον αμυντικό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά εκείνος σνόμπαρε τη μετακίνηση στο Old Trafford.

Manchester United

Η Manchester United και ο Mason Mount παραμένουν μια από τις μεγάλες ιστορίες του καλοκαιριού. Οι Red Devils είχαν τρεις προσφορές που απορρίφθηκαν από την Chelsea για τον μέσο και έχει διατυπωθεί η άποψη ότι θα μπορούσαν να αποχωρήσουν από το τραπέζι μετά την απόρριψη της πιο πρόσφατης προσέγγισής τους.

Η Liverpool είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν για τον Άγγλο διεθνή, αλλά τώρα η ομάδα του Erik Ten Hag αντιμετωπίζει διαφορετικό ανταγωνισμό, με την εφημερίδα Guardian να αναφέρει ότι η Bayern Munich προσπαθεί να υποκλέψει την κίνησή της.
Ο Thomas Tuchel γνωρίζει καλά τον Mount έχοντας κατακτήσει το Champions League κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Stamford Bridge. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι τώρα εντείνει το ενδιαφέρον της για τον 24χρονο.

Σε άλλο σημείο της εφημερίδας The Times, η United στρέφει την προσοχή της σε άλλους στόχους στη μεσαία γραμμή, αφού απέρριψε την ευκαιρία να ξοδέψει χρήματα για τον παίκτη της Chelsea. Ο Jonathan Norcroft αναφέρει ότι η προσοχή τους έχει στραφεί στη νότια ακτή στον Moises Caicedo.

Ο Εκουαδοριανός φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους, με την Brighton να αποτιμά τον μέσο στα 80 εκατομμύρια λίρες. Απομένουν πέντε χρόνια από το τρέχον συμβόλαιό του στο AMEX Stadium, αλλά η United έχει μακροχρόνιο ενδιαφέρον για τον μέσο.

Αναφέρουν επίσης ότι ο σύλλογος του Old Trafford θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός νέου σέντερ φορ με τον Rasmus Holjund της Αταλάντα και τον Randal Kolo Muani της Eintracht Frankfurt να προορίζονται ως πρωταρχικοί στόχοι.

Newcastle United

Η Newcastle United είναι κοντά στην απόκτηση των υπηρεσιών του μέσου της Milan Sandro Tonali έναντι περίπου 55 εκατομμυρίων λιρών. Ο Ιταλός θα αποτελέσει το ρεκόρ μεταγραφής στο St James’ Park και θα γίνει ο ακριβότερος παίκτης από την Ιταλία.

Και η αναζήτησή τους για υπογραφές δεν έχει τελειώσει εκεί. Ένας παίκτης όμως που δεν θα υπογράψει είναι ο επιθετικός της Juventus Dusan Vlahovic. Η ομάδα της Serie A θέλει να απαλλαγεί από αρκετούς παίκτες, καθώς προσπαθεί να απελευθερώσει το μισθολογικό μπάτζετ μετά την αφαίρεση βαθμών.

Ο Fabrizio Romano απέρριψε τις φήμες ότι ο πανύψηλος Σέρβος επιθετικός θα κατευθυνθεί στη Βορειοανατολική Ευρώπη. Δήλωσε στο Caught Offside:
«Παρά το γεγονός ότι δουλεύουμε σκληρά στην ιταλική αγορά το τελευταίο διάστημα, ένας παίκτης που η Newcastle United δεν εξετάζει αυτή τη στιγμή είναι ο επιθετικός της Juventus, Dusan Vlahovic. Δεν ξέρω αν ο Eddie Howe εκτιμά τον Σέρβο ή όχι, αλλά από αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο σε αυτούς τους δεσμούς».

Η Borussia Dortmund ηγείται της κούρσας για την απόκτηση του Felix Nmecha, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γερμανία. Για τον εξτρέμ της Wolfsburg έχει ενδιαφερθεί η Newcastle, αλλά η ομάδα του Edin Terzic φαίνεται ότι θα κερδίσει τις Bayern Munich και RB Leipzig για την υπογραφή του πρώην υποψήφιου της Manchester City.

Tottenham Hotspur

Η Newcastle ανταγωνίζεται επίσης την Totttenham Hotspur για την απόκτηση των υπηρεσιών του μεσοεπιθετικού της Leicester City James Maddison. Το σίριαλ συνεχίζεται στο King Power Stadium, καθώς ο προορισμός του μέσου παραμένει στον αέρα.

Ο υποβιβασμός των Foxes φαίνεται ότι αποφάσισε πως το μέλλον του στον σύλλογο είναι αλλού. Η Mail Online ανέφερε ότι οι Spurs θα ανανεώσουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του Maddison, αλλά μια αντίπαλη προσφορά από τις Magpies δεν έχει φύγει από το τραπέζι.

Ο Ange Postecoglu τον χαρακτήρισε μια «δημιουργική δύναμη στη μεσαία γραμμή» και ο διεθνής Άγγλος ταιριάζει στο πρότυπο. Υπήρξαν εισηγήσεις ότι με την κίνηση της Newcastle για τον Tonali, θα μπορούσε να προλειάνει την μετακίνηση του Maddison στο βόρειο Λονδίνο. Αν και έχει αναφερθεί ότι, παρά το γεγονός πως ξόδεψε 55 εκατομμύρια λίρες για τον διεθνή U21, μπορεί να καταθέσει πρόταση για τον μεσοεπιθετικό.

Οι μεταγραφικές κινήσεις των αντιπάλων των Reds στην Premier League
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com