Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Robertson για τον ρόλο του Alexis Mac Allister στη Liverpool

Ο Robertson για τον ρόλο του Alexis Mac Allister στη Liverpool

Ο Alexis Mac Allister μπορεί να προσθέσει έναν «χαρακτήρα» στο καμαρίνι της LFC σύμφωνα με το αριστερό back της Liverpool, Andy Robertson.

Ο Alexis Mac Allister είναι ο μόνος νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Liverpool και μπορεί να προσθέσει μεγάλο χαρακτήρα στην ομάδα, ο Andy Robertson όμως ευχήθηκε να είχε χρόνο να τον πείσει να παίξει για τη Σκωτία.

Η Liverpool ενήργησε γρήγορα για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Αργεντινού και να διασφαλίσει ότι θα είναι σε θέση να εμφανιστεί σε εξέχουσα θέση καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, όλα έναντι τιμήματος 35 εκατομμυρίων λιρών.

Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για το τι μπορεί να προσθέσει ο 24χρονος στη μεσαία γραμμή των Reds αφού εντυπωσίασε με την Brighton και με την Αργεντινή στο παγκόσμιο κύπελλο, και το καλύτερο είναι ότι δεν έχει χαθεί από τους νέους συμπαίκτες του. Ο Virgil van Dijk τον αποκάλεσε «κάτι που χρειαζόμαστε», ενώ ο Robbo είναι ενθουσιασμένος που έχει άφθονο χρόνο για να κολλήσει με το νέο Νο. 10, αν και είχε το μυαλό του και σε άλλα θέματα.

«Μακάρι να τον είχαμε πάρει νωρίτερα, ώστε να μπορούσα να τον είχα πείσει να παίξει για τη Σκωτία», αστειεύτηκε ο Robertson στο Sky Sports. Το επώνυμο του μέσου έχει αμφισβητήσει πολλές φορές αν ο Mac Allister είναι από την Αργεντινή, αλλά λυπούμαστε που το λέμε αυτό Andy, το όνομα είναι ιρλανδικής καταγωγής και όχι Σκωτίας.

«Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Έχει εντυπωσιάσει για την Αργεντινή και την Brighton, είναι ήδη παγκόσμιος πρωταθλητής», είπε ο Robertson για την τελευταία προσθήκη της Liverpool.

«Είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για εμάς, τον πήραμε νωρίς για να μπορέσει να συμμετάσχει στην προετοιμασία και να προσαρμοστεί. Έχει όλα τα προσόντα και θα τον βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ανυπομονώ να τον γνωρίσω και να τον καλωσορίσω.»

Ο Alexis Mac Allister στα κόκκινα.
Ο Alexis Mac Allister στα κόκκινα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com