Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lynch: «Η Liverpool θα υπογράψει «100%» νέο κεντρικό αμυντικό»

Lynch: «Η Liverpool θα υπογράψει «100%» νέο κεντρικό αμυντικό»

Οι πιθανότητες της Liverpool να αποκτήσει νέο κεντρικό αμυντικό αυτό το καλοκαίρι είναι «100 τοις εκατό», σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο David Lynch, με «αρκετές επιλογές».

Αν και το επίκεντρο της μεταγραφικής περιόδου της Liverpool μέχρι στιγμής ήταν η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, υπάρχει επίσης μια κενή θέση στην πίσω γραμμή του Jürgen Klopp. Με τη μετάβαση του προπονητή σε νέο σύστημα 3-4-3 προς το τέλος της περασμένης σεζόν, απαιτείται ένας επιπλέον κεντρικός αμυντικός

Έχει αναφερθεί ευρέως ότι η Liverpool θα αναζητήσει μια ευέλικτη, αριστερή επιλογή για να συμπληρώσει τους Virgil van Dijk, Ibrahima Konate, Joel Matip και Joe Gomez. Και σύμφωνα με τον David Lynch του Football Insider, πηγές του συλλόγου περιέγραψαν την πιθανότητα να φέρουν έναν νέο κεντρικό αμυντικό ως «100 τοις εκατό».

Σε αυτό το στάδιο, μένει να δούμε ποιος θα είναι αυτός ο παίκτης, αν και ο Micky van de Ven της Wolfsburg έχει παρουσιαστεί ως ο πιο βιώσιμος υποψήφιος. Ο Lynch εξηγεί ότι ο Ολλανδός 22 ετών, είναι «μία από τις πολλές επιλογές» που εξετάζονται, με τον Gonzalo Inacio της Sporting CP «άλλο ένα όνομα στη λίστα της Liverpool».

Δεν αναφέρονται άλλες επιλογές στην αναφορά του Lynch, αν και ο Levi Colwill της Chelsea, ο Nayef Aguerd της West Ham, ο Antonio Silva της Benfica, ο Perr Schuurs της Torino και ο Marc Guehi της Crystal Palace έχουν συνδεθεί αξιόπιστα.

Τέσσερις παίκτες που μπορούν να αποκλειστούν είναι οι Jurrien Timber, Jean-Clair Todibo, Benjamin Pavard και Evan Ndicka, ο τελευταίος από τους οποίους εντάχθηκε στην AS Roma την Τετάρτη.

Αν και η κατάσταση δεν θα είναι γραμμική, φαίνεται πιθανό ότι η Liverpool θα εξακολουθήσει να δίνει προτεραιότητα σε άλλη μεταγραφή στη μεσαία γραμμή προτού σημειωθεί οποιαδήποτε πρόοδος στον κεντρικό αμυντικό. Αλλά σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ένα ξεκάθαρο προφίλ στο οποίο στοχεύει η ομάδα μετεγγραφών του συλλόγου, με προτεραιότητα μια νέα επιλογή στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Η Liverpool δεν αναμένεται να επιτρέψει ούτε στον Μatip ούτε στον Joe Gomez να αποχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι και οι δύο έχασαν τη θέση τους ως πρώτης επιλογής και να ειναι συνεργάτες του τον Van Dijk. Ο Matip είναι πιο πιθανό να αποχωρήσει με ελεύθερη μεταγραφή όταν λήξει το συμβόλαιό του το 2024.

Ο Nat Phillips, ο Rhys Williams και ο Sepp van den Berg θα μπορούσαν όλοι να προχωρήσουν ωστόσο, αν και ο τελευταίος είναι ο μόνος παίκτης που έχει προσελκύσει αξιόπιστο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής.

Lynch: «Η Liverpool θα υπογράψει «100%» νέο κεντρικό αμυντικό»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com