Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θα στοιχίσει στην προετοιμασία ο τραυματισμός του Alisson

Δεν θα στοιχίσει στην προετοιμασία ο τραυματισμός του Alisson

Ο Alisson δεν έπαιξε στα φιλικά παιχνίδια της Βραζιλίας μετά τη σεζόν λόγω ενός τραυματισμού στο δάχτυλο, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει ακόμη ανησυχία ενόψει της προετοιμασίας της Liverpool.

Η Βραζιλία μπήκε στο καλοκαίρι έχοντας παίξει δύο φιλικά με αντιπάλους από την Αφρική και αυτά έληξαν με ανάμεικτα αποτελέσματα για την ομάδα του Ramon Menezes.

Τη νίκη με 4-1 επί της Guinea ακολούθησε η ήττα με 4-2 από τη Senegal το βράδυ της Τρίτης, με τον Sadio Mane να σκοράρει δύο φορές πριν ποζάρει σε φωτογραφία με τον Alisson και τον Claudio Taffarel μετά το παιχνίδι.

Όλα αυτά έγιναν εν μέσω εικασιών για την ανάληψη της Selecao από τον Carlo Ancelotti το 2024, με την εθνική ομάδα να βρίσκεται σε κατάσταση αλλαγής. Ο Alisson ήταν ο μοναδικός παίκτης της Liverpool που κλήθηκε στην πιο πρόσφατη αποστολή, με τον Fabinho και τους αποχωρήσαντες Roberto Firmino και Arthur Melo να μην υπολογίζονται.

Ωστόσο, ο τερματοφύλακας δεν συμμετείχε στα παιχνίδια με τη Guinea και τη Senegal, αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την προπόνηση πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι. Με δήλωση από την Ομοσπονδία της Βραζιλίας επιβεβαίωσε ένα «μικρό τραύμα στο μικρό δάχτυλο», με τον Alisson να έχει «ξυπνήσει με κάποιο πόνο στην περιοχή».

Ο Ederson ξεκίνησε και τα δύο παιχνίδια στη θέση του βασικού και την Τετάρτη, ο τερματοφύλακας της Liverpool μοιράστηκε μια φωτογραφία του δεμένου δακτύλου του στο Instagram story του. Την φωτογραφία την τράβηξε ο Alisson όταν ήταν στο αεροπλάνο, καθώς κατευθυνόταν για τις διακοπές του μετά τη σεζόν, πριν επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο AXA τον επόμενο μήνα

Ο 30χρονος αναμένεται να είναι μέρος της ομάδας που θα ενταχθεί στην προετοιμασία στις 11 Ιουλίου και παρά τον τρέχοντα τραυματισμό του είναι απίθανο να χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Δεν υπάρχουν ενδείξεις σε αυτό το στάδιο ότι το δάχτυλο του Alisson έχει σπάσει, κάτι που θα απαιτούσε μεγαλύτερο χρόνο θεραπείας, και είναι πιθανό να επουλωθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες. Το δάχτυλό του είναι ντυμένο με γάζα και υποστηρίζεται, αλλά δεν φαίνεται να είναι σε πλήρη νάρθηκα.

Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς οι τραυματισμοί των δακτύλων αποτελούν φυσικά μεγαλύτερο πρόβλημα για τους τερματοφύλακες απ’ ό,τι για τους ποδοσφαιριστές των γηπέδων. Ο Alisson έχει ιστορικό μικροτραυματισμών και συχνά αυτοί συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας – όπως ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς που τον απέκλεισε από όλα τα φιλικά εκτός από ένα το περασμένο καλοκαίρι.

Η Liverpool αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία με τον Caoimhin Kelleher και τον Adrian στο πλευρό της, με τον τελευταίο να υπογράφει νέο συμβόλαιο. Ο νεαρός Harvey Davies εντάχθηκε στην Crewe με τη μορφή δανεισμού και ο Marcelo Pitaluga θα μπορούσε να τον ακολουθήσει προσωρινά, ενώ αναμένονται να ληφθούν αποφάσεις για τους Vitezslav Jaros και Jakub Ojrzynski.

Δεν θα στοιχίσει στην προετοιμασία ο τραυματισμός του Alisson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com