Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξανά στη Liverpool το Melwood

Ξανά στη Liverpool το Melwood

Στην ιδιοκτησία της Liverpool ανήκει και τυπικά ξανά το Melwood, με τον σύλλογο να ολοκληρώνει την αγορά του έναντι 12 εκατομμυρίων λιρών, όπως σας είχαμε πληροφορήσει από την περασμένη εβδομάδα.

Το Melwood από εδώ και στο εξής θα αποτελέσει τη βάση της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, καθώς και της αντίστοιχης Ακαδημίας, ενώ η ομάδα σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει τον χώρο για εγκαταστάσεις προσέγγισης της κοινότητας για τα βραβευμένα προγράμματα του LFC Foundation, καθώς και για την προσφορά εκπαίδευσης σε νέους μέσω της Fowler Education and Football Academy (FEFA).

Μια αίτηση σχεδιασμού θα υποβληθεί για να υποστηρίξει αυτές τις φιλοδοξίες σε εύθετο χρόνο, κάτι που θα απαιτήσει την υποστήριξη των κατοίκων της περιοχής και της ευρύτερης κοινότητας.

Το Melwood που αντιπροσώπευε όλο τον σύλλογο που ήταν αγαπητό για 70 χρόνια πουλήθηκε στην Torus, τον κορυφαίο πάροχο και κατασκευαστή προσιτών κατοικιών στη βορειοδυτική περιοχή, το 2019 – με την πρώτη ομάδα των ανδρών να μετακομίζει στο στο Kirkby το 2020.

Η Liverpool εξέτασε μια σειρά από επιλογές για εναλλακτικές τοποθεσίες τα τελευταία χρόνια για να εξελιχθεί σε μια βάση εκπαίδευσης κορυφαίου επιπέδου για την πρώτη ομάδα γυναικών και την Επαγγελματική Ακαδημία Παιχνιδιών Κατηγορίας 1 που θα μπορούσε να βρίσκεται δίπλα σε ένα ισχυρό κοινοτικό κέντρο. Το Melwood ταιριάζει απόλυτα για πολλούς λόγους.

Η πρόθεση είναι η Melwood να προσφέρει μια ελίτ εγκατάσταση που θα επιτρέπει στην πρώτη ομάδα των γυναικών να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, προσελκύοντας, αναπτύσσοντας και διατηρώντας τα καλύτερα ταλέντα στον χώρο του αθλήματος.

Ως μέρος της μετακόμισης, το έμβλημα των γυναικών LFC θα συγχωνευθεί με το το επίσημο έμβλημα του συλλόγου (θα αφαιρεθεί δηλαδή το Women)

Η Torus επιβεβαίωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια από την πώληση του Melwood για να συνεχίσει τη στρατηγική της για την αύξηση των πολυαναγκαίων κατοικιών σε όλο το Merseyside.

Η Liverpool επαναγόρασε το ιστορικό Melwood.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com