Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διέρρευσαν φωτογραφίες από την νέα τρίτη εμφάνιση της Liverpool

Διέρρευσαν φωτογραφίες από την νέα τρίτη εμφάνιση της Liverpool

Η νέα εντός έδρας εμφάνιση της Liverpool FC κυκλοφόρησε από τον Μάιο και τώρα εμφανίζονται πλάνα από τη νέα «τρίτη εμφάνιση.

Η Liverpool συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν της Premier League.

Το πρωί της Πέμπτης, ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Alexis Mac Allister από την Brighton & Hove Albion. Ο 24χρονος υπέγραψε πενταετούς διάρκειας συμβόλαιο στο Anfield και έρχεται έναντι αδιευκρίνιστου επίσημα ποσού.

Και τώρα οι οπαδοί έχουν πάρει μια γεύση από το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα τρίτη φανέλα του συλλόγου για την επόμενη σεζόν. Η Liverpool FC έχει ήδη κυκλοφορήσει τη νέα της εντός έδρας εμφάνιση και τώρα διέρρευσε στο διαδίκτυο η τρίτη φανέλα της ομάδας.

Η φανέλα, η οποία θα είναι μωβ με μαύρο τελείωμα, περιλαμβάνει επίσης τους μακροχρόνιους χορηγούς της Liverpool Standard Chartered στην παραδοσιακή τους θέση, καθώς και τον χορηγό του μανικιού Expedia. Η εικόνα δεν περιλαμβάνει εικόνες από σορτς ή κάλτσες.

Ενώ ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο μήνα φάνηκε να διαρρέει την εκτός έδρας εμφάνιση της Liverpool FC για τη νέα σεζόν, οι «Red’s», αν κρίνουμε από το βίντεο, θα φορέσουν ξανά το πράσινο και το λευκό ως εκτός έδρας εμφάνιση, για πρώτη φορά από το 2017/18.

Το μοτίβο της στολής ακολουθεί ένα παρόμοιο που χρησιμοποίησε η New Balance κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017/18, το οποίο περιείχε πράσινα μπαλώματα στη δεξιά πλευρά, καλύπτοντας το σήμα. Αντίθετα, η φημολογούμενη λωρίδα για την επόμενη σεζόν έχει λευκό χρώμα πάνω από το σήμα της Liverpool.

Η νέα τρίτη εμφάνιση της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com