Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neal Maupay: « Μπορεί να γίνουμε γείτονες σύντομα με τον Khephren»

Neal Maupay: « Μπορεί να γίνουμε γείτονες σύντομα με τον Khephren»

Ο Khephren Thuram βρίσκεται στο ραντάρ των Κόκκινων και ο επιθετικός της Everton, Neil Maupay, δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του.

Ο Maupay έφυγε από τη Nice αλλά συνεχίζει να παρακολουθεί από την Αγγλία την πορεία της πρώην ομάδας του αλλά και τις ειδήσεις που την αφορούν.

Μιλώντας λοιπόν στο GymTonic αναφέρθηκε στον manager Didier Digard, στο μέλλον του αμυντικού Jean-Clair Todibo, στην πιθανή επιστροφή του Hugo Lloris της Tottenham στη Γαλλία και τέλος στο μέλλον του Khephren Thuram.

«Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης.» είπε ο Maupay για τον Thuram.

«Μπορεί σύντομα να γίνουμε και γείτονες.» τόνισε, αναφερόμενος στο ενδιαφέρον των Κόκκινων για τον Γάλλο μέσο.

Σύμφωνα με το 90min.com οι Κόκκινοι έχουν ανοίξει συζητήσεις με αντιπροσώπους τόσο του Manu Kone της Gladbach όσο και με εκείνους του Thuram της Nice.

Οι δύο Γάλλοι -στα 22 τους χρόνια και οι δύο, έχουν πολλές θαυμαστές τόσο στο νησί, με την Newcastle να βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί τους από το περσινό καλοκαίρι, όσο και με ομάδες της Ηπειρωτικής Ευρώπης, αξιοσημείωτα τις Atletico Madrid, PSG και Borussia Dortmund.

O Thuram έχει ήδη αντιπροσωπεύσει μια φορά την πατρίδα του σε Εθνικό επίπεδο , ενώ ο Kone βρίσκεται προς το παρόν στο περιθώριο της ομάδας του Didier Deschamps.

Οι Reds κοιτάζουν την περίπτωση του Thuram.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com