Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adam Lallana : «Ποδοσφαιρικό μυαλό ο Alexis Mac Allister»

Adam Lallana : «Ποδοσφαιρικό μυαλό ο Alexis Mac Allister»

Ο Adam Lallana έπλεξε το εγκώμιο του Alexis Mac Allister, καθώς ο μέσος πλησιάζει όλο και πιο κοντά στη μετακίνηση στη Liverpool.

Ο Mac Allister έχει συνδεθεί έντονα με τους Reds τους τελευταίους μήνες, με τον Paul Joyce των Times να αναφέρει τη Δευτέρα ότι η συμφωνία θα μπορούσε να ολοκληρωθεί ήδη αυτή την εβδομάδα.

Ο 24χρονος εντυπωσίασε στην Brighton καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου 2022/23 και αναδείχθηκε νικητής του World Cup με την Argentina κατά τη διάρκεια του χειμερινού World Cup στο Qatar.

Με τη μεταγραφή του στο Anfield να φαίνεται επικείμενη, ο πρώην «Red’s» και συμπαίκτης του Mac Allister στην Brighton, Adam Lallana, άνοιξε την όρεξη στους οπαδούς της Liverpool, δίνοντας την εκτίμησή του για τον μέσο σε συνέντευξη του Ιανουαρίου, η οποία ανασύρθηκε στην επιφάνεια.

«Alexis, τι ξεχωριστός παίκτης και τι ξεχωριστός άνθρωπος«, δήλωσε ο Lallana στο The Big Interview με τον Graham Hunter νωρίτερα φέτος. Είναι ένας παίκτης που είναι τόσο ήρεμος με τον τρόπο που παίζει. Ο τρόπος που μοιράζει την μπάλα, χρησιμοποιεί τους άλλους, δεν υπάρχει εγωισμός στον τρόπο που παίζει.

Ήταν τόσο ξεχωριστό να τον βλέπω κατά τη διάρκεια του World Cup, να μην παίζει αρχικά και στη συνέχεια να χρησιμοποιείται και να αποδεικνύει τον εαυτό του. Μετά να παίζει τόσο καλά που δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξει, στο τέλος ο Messi τον ψάχνει«.

Ο ίδιος ο Lallana έπαιξε 178 φορές για τους Reds και δημιούργησε έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον Klopp κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Merseyside.

Με τον Mac Allister να φαίνεται ότι θα γίνει η πρώτη υπογραφή της Liverpool το καλοκαίρι, η έγκριση από το πρώην Νο 20 των «Red’s» είναι αρκετό ώστε οι οπαδοί της ομάδας να ενθουσιαστούν ενόψει της άφιξής του.

Ο Lallana εξήρε την «ποδοσφαιρική ευφυΐα» του Mac Allister και έδωσε μια εικόνα του χαρακτήρα του νικητή του World Cup.

«Η ποδοσφαιρική του ευφυΐα, εντάξει, δεν είναι ο πιο γρήγορος ή ο πιο δυνατός, αλλά είναι τόσο έξυπνος. Ξέρει πότε η μπάλα είναι πιο γρήγορη από τον καθένα, ο Alexis είναι αυτού του είδους», συνέχισε. Είχε να παλέψει με δύσκολες στιγμές εδώ στην αρχή. Είναι ένας πολύ εσωστρεφής, ντροπαλός τύπος.

Οι οπαδοί θα ελπίζουν να δουν σύντομα πλάνα του Mac Allister με τη φανέλα της Liverpool τις επόμενες ημέρες, με τον προπονητή να ελπίζει να γίνει η δουλειά νωρίς, ώστε να μεγιστοποιηθεί η προετοιμασία.

Αναμένεται να είναι η πρώτη από μια σειρά μεταγραφών αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι Reds προσπαθούν να ανακάμψουν από ένα αποτυχημένο πρωτάθλημα και γενικά μια κακή σεζόν, και να ανταγωνιστούν και πάλι σε όλα τα μέτωπα.

Έτοιμος για Anfield ο Alexis Mac Allister.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com