Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Schalke ξεκινά συζητήσεις για τον νέο δανεισμό του Sepp Van Den Berg

Η Schalke ξεκινά συζητήσεις για τον νέο δανεισμό του Sepp Van Den Berg

Ο Sepp Van Den Berg έκανε εντύπωση στη Schalke παρά το γεγονός ότι έχασε πέντε μήνες από τη δράση λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, με τον γερμανικό σύλλογο να θέλει να παρατείνει τον δανεισμό του.

Ο 21χρονος ξεκίνησε για τη Γερμανία με τις καλύτερες προϋποθέσεις, μετά από μια εξαιρετική περίοδο με την Preston την προηγούμενη σεζόν, αλλά έκανε μόλις εννέα εμφανίσεις για την Schalke το 2022/23. Ένας σοβαρός τραυματισμός στον αστράγαλο τον κράτησε εκτός δράσης για πέντε μήνες προτού επιστρέψει για τους τελευταίους πέντε αγώνες της σεζόν της Bundesliga, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον υποβιβασμό της Schalke.

Προηγούμενες αναφορές τον Μάιο έκαναν γνωστό ότι υπήρχε η επιθυμία να επεκταθεί ο δανεισμός του σε δεύτερη σεζόν, κάτι που τώρα επιβεβαιώθηκε από τον αθλητικό διευθυντή της Schalke.

«Μιλάμε με αυτόν και τον σύμβουλό του», είπε ο Hechelmann στο Voetbal International, ο οποίος ρωτήθηκε για τον Van den Berg αφού ο αμυντικός έγραψε ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τον σύλλογο και τους οπαδούς.

Το ρεπορτάζ από το Voetbal λέει ότι ο 21χρονος «δεν είπε «όχι» εκ των προτέρων για να επιστρέψει στην Veltins-Arena την επόμενη σεζόν η οποία ακολουθεί, με τον Van den Berg να επιβεβαιώνει ότι ήταν «σίγουρα ανοιχτός να μείνει».

Η Liverpool θα πει τη γνώμη της για το θέμα, αν και θα γνωρίζει ότι μια μόνιμη συμφωνία θα είναι εκτός τραπεζιού λόγω των τρεχόντων οικονομικών ζητημάτων της Schalke που επιδεινώνονται με τον υποβιβασμό της.

Ο Van Den Berg έχει συμβόλαιο στο Anfield μέχρι το 2026 και πλέον έχει δικαίωμα να χαρακτηριστεί ως «εγχώριος» παίκτης, τον οποίο οι Κόκκινοι θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάνοντας τον ως την πέμπτη επιλογή στην άμυνα

Θα υπάρχουν πολλά που πρέπει να σταθμιστούν, συμπεριλαμβανομένης της εξέλιξης του Van den Berg, καθώς δεν θα πάρει τα κανονικά λεπτά στο Anfield όπως θα μπορούσε ως δανεικός και ότι η Schalke είναι ξεκάθαρα πρόθυμη να του δώσει.

Η Schalke ξεκινά συζητήσεις για τον νέο δανεισμό του Sepp Van Den Berg
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com