Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην προετοιμασία της Liverpool και ο Conor Bradley

Στην προετοιμασία της Liverpool και ο Conor Bradley

Υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες για τον Conor Bradley όταν πήγε δανεικός στην Bolton, αλλά λίγοι περίμεναν ότι ο αμυντικός της Liverpool θα διέπρεπε τόσο έντονα.

Ο Bradley ήταν ήδη διεθνής με τη Βόρεια Ιρλανδία και είχε πέντε συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της Liverpool, αλλά το βήμα προς έναν ρόλο βασικού παίχτη στη League One ήταν ακόμα μεγάλο.

Ο έφηβος άλλαξε το Anfield για το πρώην Reebok τον Ιούνιο και αγωνίστηκε 53 φορές με τους Wanderers, σκοράροντας επτά γκολ και δίνοντας έξι ασίστ. Με την Bolton κατέκτησε το Papa John’s Trophy και έφτασε στα ημιτελικά των πλέι οφ.

Πλέον, θα επιστρέψει στη Liverpool για την προετοιμασία ανάμεσα στην ομάδα των κορυφαίων του Jurgen Klopp, με αναμονή της απόφασης να λαμβάνεται για το αν θα παραμείνει ή θα φύγει ξανά δανεικός.

Πώς τα πήγε λοιπόν ο Bradley αυτή τη σεζόν και τι μπορούμε να περιμένουμε για το μέλλον;

Ο δανεισμός του Bradley στους Wanderers δεν θα μπορούσε να έχει πάει καλύτερα. Αποτελούσε σημαντικό μέλος της ομάδας του Ian Evatt από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και βρίσκεται κοντά στην κορυφή της ομάδας της Bolton όσον αφορά τα λεπτά συμμετοχής στον αγωνιστικό χώρο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Bradley έχει διατηρήσει ένα επίπεδο σταθερότητας κατά τη διάρκεια της πρώτης πλήρους σεζόν του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν πτοείται από τα μεγάλα παιχνίδια και δείχνει να ευδοκιμεί υπό πίεση, βοηθώντας τους «Whites» να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα και να κατακτήσουν το Papa John’s Trophy.

Ο Bradley είναι επικίνδυνος προς τα εμπρός και έχει σκοράρει επτά φορές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος από τον ρόλο του ακραίου αμυντικού. Η ντρίμπλα του είναι επίσης ένα αποτελεσματικό όπλο και οι αμυντικοί δυσκολεύτηκαν να τον περιορίσουν την περασμένη σεζόν.
Είναι δύσκολο να εντοπίσει κανείς κάποια αδυναμία του νεαρού παίκτη κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Wanderers, αλλά μια μικρή παρατήρηση θα ήταν ότι η ανυπομονησία του μερικές φορές τον καταβάλλει. Έχει δεχτεί κάποιες αχρείαστες αποβολές και εξέτισε ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών τον Φεβρουάριο, αλλά αυτή η πτυχή του παιχνιδιού του θα βελτιωθεί με την εμπειρία.

Ο Bradley έχει κάνει πάντως θετική εντύπωση και εκτός γηπέδου. Ο Evatt έχει επαινέσει την ισχυρή ηθική της δουλειάς του και λέει ότι είναι πάντα πρόθυμος να λαμβάνει πληροφορίες και να βελτιώνει το παιχνίδι του. Γρήγορα έγινε δημοφιλής φιγούρα μεταξύ των οπαδών και τραγουδήθηκε με τα συνθήματα «Conor Bradley, θέλουμε να μείνεις» στα βραβεία του συλλόγου στο τέλος της σεζόν, όπου πήρε τρία βραβεία.

Αν φύγει δανεικός την επόμενη σεζόν, θα μπορούσαμε να δούμε τον Bradley να παίζει τουλάχιστον σε έναν σύλλογο του κορυφαίου μισού της Championship. Έχει αποδείξει την περασμένη σεζόν ότι μπορεί να διαχειριστεί τη φυσική κατάσταση της EFL και θα επωφεληθεί από το βήμα προς τα πάνω στις κατηγορίες.

Το να μπει στην πρώτη ομάδα της Liverpool είναι προφανώς ένα μεγάλο ζητούμενο, δεδομένης της ποιότητας του Trent Alexander-Arnold μεταξύ άλλων. Αλλά ο Bradley έχει πολλές δυνατότητες και αν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να εξελίσσεται, δεν θα μας εξέπληττε πολύ αν τελικά πάρει μερικές ευκαιρίες στην ομάδα του Jurgen Klopp.

Στην προετοιμασία της Liverpool και ο Conor Bradley
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com