Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Εάν βρεθεί οκταψήφια προσφορά για τον Matip να πουληθεί»

Carragher: «Εάν βρεθεί οκταψήφια προσφορά για τον Matip να πουληθεί»

Ο Jamie Carragher πρότεινε στη Liverpool να εξετάσει το ενδεχόμενο να πουλήσει τον Joel Matip αυτό το καλοκαίρι, αν λάβει μια οκταψήφια προσφορά γι’ αυτόν.

Ο διεθνής Καμερουνέζος βρίσκεται στο Anfield από το 2016, αλλά έπαιξε μόλις 21 φορές με τους «Red’s» σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν (Transfermarkt), με τον 31χρονο να διανύει πλέον τους τελευταίους 13 μήνες του συμβολαίου του, το οποίο κοστίζει 100.000 λίρες την εβδομάδα (FBref).

Ο Carragher μιλούσε στο The Redmen TV όταν τάχθηκε υπέρ της αποδοχής προσφορών ύψους 10 εκατομμυρίων λιρών και άνω για τον κεντρικό αμυντικό, τονίζοντας την ανάγκη ο Jurgen Klopp να φέρει βεβαίως μια αριστεροπόδαρη επιλογή στη θέση αυτή.

Ο 45χρονος 45χρονος δήλωσε: «Κοιτάζω την άμυνα και νομίζω ότι ο Joel Matip έχει ένα χρόνο μπροστά του. Αν έχεις πρόταση 10 εκατομμύρια λίρες, από εκεί και πάνω όποια κι αν είναι η τιμή, είναι μάλλον σωστό να παραχωρήσεις. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν αριστερό αμυντικό, ή έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό. Πολλές ομάδες τους έχουν, εμείς όχι. Ένας αριστερός παίκτης θα πρόσθετε κάτι. Αντί λοιπόν να πάρουμε έναν αριστερό αμυντικό, που δεν νομίζω ότι θα το κάνουμε, αν πρόκειται να συνεχίσουμε με αυτό το σχηματισμό τώρα, θα πρέπει να αγοράσουμε κάποιον σε αυτόν τον τομέα, έναν κεντρικό αμυντικό που μπορεί να κάνει τον ρόλο του αμυντικού. Σίγουρα πιστεύω ότι ένας αριστερός κεντρικός αμυντικός που μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά του αριστερού μπακ».

Από πολλές απόψεις, υπάρχει αρκετή λογική σε αυτό που λέει ο Carragher. Για αρχή, η Liverpool πήρε τον Matip με ελεύθερη μεταγραφή πριν από επτά χρόνια και αυτό το καλοκαίρι αποτελεί την τελευταία ευκαιρία της να αποκομίσει ένα ποσό γι’ αυτόν πριν λήξει το συμβόλαιό του το 2024.
Αν οι Reds μπορούν να βάλουν στην τσέπη 10 εκατομμύρια λίρες ή και περισσότερα (όλα κέρδη) για έναν 31χρονο που έπαιξε σποραδικά τη σεζόν που μόλις πέρασε, εκ πρώτης όψεως αυτό φαίνεται να είναι μια πολύ λογική επιχειρηματική κίνηση.

Ο ειδήμονας του Sky Sports έχει επίσης δίκιο να ζητά την μετεγγραφή ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, με όλες τις τρέχουσες επιλογές του Jurgen Klopp σε αυτό το κομμάτι του γηπέδου να είναι ισχυρότερες στα δεξιά τους.
Ωστόσο, με τον Nat Phillips να είναι πιθανό να αποχωρήσει και τους τραυματισμούς που κυνηγούν τόσο τον Ibrahima Konate όσο και τον Joe Gomez αυτή τη χρονιά, η Liverpool δεν πρέπει να διαθέσει τον Matip πολύ βιαστικά.

Αν πρόκειται να εγκρίνει την πώλησή του, θα πρέπει να γίνει μόνο αν προηγουμένως αποκτηθεί ένα αξιόπιστο αριστεροπόδαρος παίχτης. Οι Reds δεν μπορούν να αφήσουν τον εαυτό τους σε ένα σενάριο όπου θα αφήσουν έναν απόλυτα ικανό αμυντικό και αργότερα και να βρεθούν με ελάχιστους παίκτες στα μετόπισθεν.

Carragher: «Εάν βρεθεί οκταψήφια προσφορά για τον Matip να πουληθεί»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com