Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Tεράστιος οπαδός» του Micky Van de Ven ο Jurgen Klopp

«Tεράστιος οπαδός» του Micky Van de Ven ο Jurgen Klopp

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της Liverpool Jorg Schmadtke, φέρεται να είναι έτοιμος για συνομιλίες με τη Wolfsburg για την αγορά του αμυντικού Micky van de Ven.

Μετά την επιβεβαίωση του διορισμού του το πρωί της Τρίτης, ο Schmadtke δεν έχασε χρόνο για να επιδιώξει πιθανές μεταγραφές για να ενισχύσει την ομάδα της Liverpool για την επόμενη σεζόν. Οι αναφορές πριν από την ανακοίνωση ανέφεραν ότι ο Schmadtke επρόκειτο να «επικεντρωθεί κυρίως στη γερμανική αγορά» στο νέο του ρόλο, με τον Van de Ven να φαίνεται πιθανό να είναι ο πρώτος από αυτούς τους στόχους.

Ο Schmadtke, στο παρελθόν αθλητικός διευθυντής της ίδιας της Wolfsburg, αναφέρεται από την WAZ ότι προετοιμάζει συνομιλίες με την πρώην ομάδα του για να φέρει τον αμυντικό στο Anfield. Ο Ολλανδός διεθνής αμυντικός κατέγραψε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για τη Wolfsburg στην Bundesliga, με τον Jürgen Klopp να λέγεται ότι είναι «τεράστιος θαυμαστής» του σέντερ μπακ.

Έχει ύψος 1,93 και έδειξε τον εκρηκτικό ρυθμό ταχύτητας του, σε ένα στιγμιότυπο που έκανε πολλούς οπαδούς της Liverpool να ενθουσιαστούν με την πιθανή άφιξή του. Έχει λειτουργήσει τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως σέντερ μπακ για την ομάδα του, κάτι που θα μπορούσε να αρέσει στον Κlopp δεδομένης της πρόσφατης αλλαγής συστήματος της ομάδας και αναμένεται να έχει κόστος μετεγγραφής «τουλάχιστον» 34 εκατομμυρίων λιρών.

Η Liverpool έχει συνδεθεί με μια ατελείωτη λίστα ονομάτων της μεσαίας γραμμής, καθώς ο προπονητής σχεδιάζει μια καλοκαιρινή αναμόρφωση της ομάδας του, αλλά o Van de Ven ενώνεται με τους Jurrien Timber και Levi Colwill ως αμυντικοί στόχοι.

Ο Τrent Alexander-Arnold μετατοπίστηκε σε έναν υβριδικό ρόλο σε δεξιούς μπακ και κεντρικούς χαφ προς το τέλος της σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι η Liverpool πέρασε αρκετούς αγώνες λειτουργώντας με τρεις μπακ.

Η ίδια η Wolfsburg έπαιξε με τρεις αμυντικούς σε έξι περιπτώσεις προς το τέλος της εκστρατείας της, με τον Vam de Ven να ξεκινάει πέντε από αυτά τα παιχνίδια και να παίζει στα αριστερά σε τρία από αυτά, δείχνοντας εμπειρία σε κάτι παρόμοιο τακτικό στήσιμο.

Ο 22χρονος έχει επίσης συνδυαστεί με τον δανεικό των Reds Sepp van den Berg, τέσσερις φορές για την Ολλανδία κάτω των 21 ετών, με την ομάδα του Erwin van de Looi επίσης να παίζει κυρίως με τρεις πίσω. Και οι δύο παίκτες έχουν μπει στην αποστολή για το επερχόμενο Euro U21, με τον Van de Ven να φαίνεται με την πρώτη ματιά σαν μια δυνητικά ιδανική αμυντική εφαρμογή για τη Liverpool.

Tεράστιος οπαδός του Micky Van de Ven ο Jurgen Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com