Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εμφάνιση έκπληξη Virgil στους πελάτες γνώστης αλυσίδας ταχυφαγητού

Εμφάνιση έκπληξη Virgil στους πελάτες γνώστης αλυσίδας ταχυφαγητού

Ο αστέρας των Reds Virgil van Dijk βρήκε χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά του για να κάνει έκπληξη στους πελάτες ενός εστιατορίου McDonald’s στο Kirkby.

Ο αμυντικός των Reds πέρασε 30 λεπτά στο drive-thru στο Merseyside, όπου εξέπληξε τους πελάτες μοιράζοντας τις νέες ιδέες στο μενού των McDonald’s στο Ηνωμένο Βασίλειο – Wispa και Wispa Gold McFlurrys – καθώς και υπογράφοντας προϊόντα και βγάζοντας selfies με μέλη του προσωπικό του εστιατορίου στο Kirkby.

Αφού μπήκε στην κουζίνα της αλυσίδας fast-food, ο Van Dijk είπε στο προσωπικό: «Δεν έχω μπει ποτέ πίσω εδώ, ξέρετε». Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης των McDonald’s, οι οπαδοί της Liverpool που συναντούν τον Ολλανδό στο drive-thru φαίνονται να κρατούν τα κεφάλια τους σοκαρισμένοι, με έναν οπαδό να ζητά από τον αμυντικό να γράψει αυτόγραφο σε όλο του το σώμα. Εν τω μεταξύ, άλλοι οπαδοί τηλεφώνησαν γρήγορα σε φίλους και συγγενείς στο FaceTime. Ένας άλλος οπαδός ακούγεται να φωνάζει «Ω Θεέ μου! Virgil» πριν του προσφερθεί ένα δωρεάν McFlurry.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Van Dijk συνεργάζεται με τα McDonald’s, με τον παίκτη της Liverpool να κάνει μια εμφάνιση στην εκδήλωση της αμερικανικής αλυσίδας τροφίμων Fun Football and Happy Readers στο Liverpool One νωρίτερα φέτος.

Εμφάνιση έκπληξη Virgil στους πελάτες γνώστης αλυσίδας ταχυφαγητού
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com