Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Europa League, Salah και Southampton

Ο Klopp για Europa League, Salah και Southampton

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε την τελευταία φετινή του συνέντευξη τύπου ενόψει του Κυριακάτικου εκτός αγώνα με την Southampton.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε πρώτα για το μήνυμα του Mo Salah στον κόσμο:

“ Ανησυχώ λίγο για τους τίτλους που δημιουργείτε με αυτά που λέω, γι’ αυτό κάνε μου τη χάρη και δοκιμάστε τον καλύτερο! Φυσικά τη στιγμή που μάθουμε ότι δεν μπορούμε να προκριθούμε, τραβήξαμε μια γραμμή σε αυτό το θέμα. ”

“ Είμαι αισιόδοξος, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να το δω. Είναι απολύτως φυσιολογικό στον κόσμο των social media, τόσα άσχημα πράγματα συμβαίνουν συνεχώς, αλλά δεν νομίζω ότι το μήνυμα του Μο ήταν ένα από αυτά. Είχε δίκιο, αλλά σε μια ώρα αργότερα στα αποδυτήρια, χαμογελούσε. ”

“ Ήταν ξεκάθαρο από πολύ νωρίς ότι αυτή δεν θα ήταν μια ιστορικά καλή σεζόν, κάναμε λάθη, δεν ήμασταν αρκετά συνεπείς. Αλλά στα τελευταία 10 παιχνίδια, ο αριθμός των πόντων που μαζέψαμε από τότε ήταν αρκετά καλός. Αν Το κάναμε όλη τη σεζόν, θα ήμασταν διαφορετικοί. ”

“ Αλλά θα έπρεπε να είμαστε αισιόδοξοι για τα πράγματα, ο αποχαιρετισμός στους παίκτες μας ήταν υπέροχος. Έχουμε λόγους να είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε πραγματικά ενωμένοι. Εάν μπορείς να περάσεις δύσκολες στιγμές, είναι μια μεγάλη βάση για ένα καλύτερο μέλλον. ”

“ Τα αποδυτήρια δεν είναι σε κακή διάθεση, μάθαμε να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση. Δεν κουνήσαμε το δάχτυλο ο ένας στον άλλο, είναι όλα καλά. Αν δεν είσαι ποιοτικός για το Champions League, ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις, είναι να βγεις 5ος και αυτό κάναμε. ”

“ Αν ρωτούσατε πριν από 10 παιχνίδια, θα έλεγα ότι δεν ήταν δυνατό. Το ότι τα αγόρια το έκαναν αυτό και είναι πολύ καλό αλλά όχι τέλειο. Καταλήξαμε πέμπτοι λόγω της ασυνέπειας πριν από [τα τελευταία 10 παιχνίδια]. Δεν υπάρχει λόγος για να έχουμε χαμηλά το κεφάλι μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν, βλέπω πολλά καλά πράγματα. ”

“ Όλοι σκεφτόμαστε έτσι, δεν είναι η σεζόν που θέλαμε. Εάν κερδίζαμε εναντίον της Άστον Βίλα, θα ήμασταν ακόμα ενθουσιασμένοι, αλλά θα ήταν πιθανό [η United ή η Newcastle να προκριθεί] ούτως ή άλλως. Δεν είναι εποχή για να μιλήσουμε. ”

“ Ναι, αποτύχαμε. Είχαμε τις στιγμές μας. Θα ήταν μεγάλη απογοήτευση αν βγαίναμε και τέταρτοι [αν το έλεγε κάποιος στο τέλος της περσινής σεζόν]. Αλλά σε μια πραγματικά δύσκολη σεζόν, ένιωσα την ενότητα. Δημιουργήσαμε αυτή την ατμόσφαιρα με τους ανθρώπους μας. ”

Για το Europa League που έρχεται:

“ Έχουμε ευρωπαϊκές βραδιές την επόμενη σεζόν, αντί για Τρίτη και Τετάρτη, είναι Πέμπτη. Ποιος νοιάζεται; ”

“ Από οικονομική άποψη [η απουσία από τπ CL] είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά μέχρι εκεί, από ποδοσφαιρική άποψη, έχουμε ευρωπαϊκές βραδιές την επόμενη σεζόν. ”

Για το θέμα των μεταγραφών:

“ Θα δούμε, είναι πάντα πιθανό τα πράγματα να μην πάνε τόσο γρήγορα όσο θέλεις, είναι πιθανό στην πραγματικότητα. Όσο καλύτερους παίκτες θέλεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να τους αποκτήσεις. Είναι ένα μεγάλο παράθυρο και μια μεγάλη προετοιμασία. ”

“ Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα τους υπογράφαμε όλους αύριο. ” Είπε ο Klopp.

Για τους τραυματισμούς πρόσθεσε: 

“ Ο Darwin προπονείται κανονικά, ο Ibou (Konate) είναι άρρωστος. Ο Robertson ένιωσε κάτι στη βουβωνική χώρα του και θα αξιολογηθεί το πρόβλημα του. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να είναι εντάξει. ”

Για την ενδεκάδα της Κυριακής:

“ Δεν χρειάζεται να το κάνω μεγαλύτερο από ό,τι είναι, δεν έχει νόημα. Συνήθως δεν παίζω την τελευταία ημέρα της σεζόν και να μην διακυβεύεται τίποτα. Αλλά παίζουμε ποδόσφαιρο για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αυτό είναι και χρειαζόμαστε φρέσκα πόδια, πολλή επιθυμία. ”

“ Δεν θα ρισκάρω με παίκτες, αλλά έχουμε ένα μεγάλο γκρουπ και στην προπόνηση φαινόμαστε καλοί. Πρέπει να βρούμε παίκτες που να είναι  έτοιμοι για το παιχνίδι. Είναι λογικό να κάνουμε αλλαγές. ”

“ Το να βρίσκεις φρέσκους παίκτες στο γήπεδο είναι πολύ σημαντικό και παίκτες που θέλουν να δείξουν κάτι. ”

“ Θα δω, δεν ξέρω για την ενδεκάδα. Ο συναισθηματισμός δεν είναι στις σκέψεις μου, θέλω να παρατάξω τη σωστή ομάδα. Θα προσπαθήσω να παρατάξω μια ομάδα που είναι έτοιμη για το παιχνίδι, να τρέξει 12 χιλιόμετρα στο παιχνίδι. ”

“ Όλα αυτά είναι καινούργια για μένα, είμαστε πέμπτοι, αυτοί έχουν υποβιβαστεί. Αλλά θέλω να κάνω το σωστό. ”

Όσο για τον Fabio Carvalho:

“ Αυτή δεν ήταν η καλύτερη σεζόν του Fabio στην καριέρα του, αλλά μπορεί να είναι η πιο σημαντική του. Κανείς δεν με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από τον Fabio. Η ηθική του θα του δώσει μια φανταστική καριέρα. ”

“ Πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα ο Carvalho να πάει δανεικός. Κανένας παίκτης δεν με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από τον Fabio, ένα πολύ ταλαντούχο αγόρι, κάναμε μεγάλα όνειρα αλλά δεν πέτυχε. ”

Για τους νέους παίκτες που βγήκαν μπροστά φέτος:

“ Οι πολύ νέοι το έκαναν, ο Stefan Bajcetic είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει. Είναι εξαιρετικός, παίζει σαν άντρας σε παιδικό σώμα. Τα σημάδια που μας έδωσε είναι πολύ υποσχόμενα. ”

“ Έπειτα ο Ben Doak προφανώς, ένα ξεχωριστό αγόρι, με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ντριμπλάρει κ.λπ. Η απέριττη γενναιότητά του, είναι τεχνικά καλός στις υψηλές ταχύτητες. Μετά επίσης ο Harvey, είναι ακόμα πολύ νέος. Έδειξε σούπερ σημάδια ότι θα πάει μόνο προς μια κατεύθυνση – προς τα εμπρός. ”

“ Επίσης ήταν πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε και τον Curtis Jones στην ομάδα. Είχε μεγάλες προσδοκίες, δέχθηκε τεράστια κριτική, ήταν δύσκολο να βρει τον εαυτό του μέσα από όλα αυτά, αλλά πολύ σημαντικό για εμάς. Το δικό μας αγόρι κάνει μεγάλα βήματα. ”

Ο Mo Salah τοποθετήθηκε για τη σεζόν των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com