Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Steven Gerrard σε Jurgen Klopp: «Δεν θα σε απογοητεύσει ο Curtis Jones»

Steven Gerrard σε Jurgen Klopp: «Δεν θα σε απογοητεύσει ο Curtis Jones»

Ο Curtis Jones βρίσκεται σε φόρμα από τότε που επέστρεψε στην ομάδα τον περασμένο μήνα και ο πρώην προπονητής του κάτω των 18 ετών και θρύλος της Liverpool Steven Gerrard, επαίνεσε την πρόοδο και τη στάση του.

Διάφορα προβλήματα φυσικής κατάστασης είχαν δει τον Jones να αγωνίζεται για λίγα λεπτά νωρίτερα μέσα στη χρονιά, αλλά από τότε που αγωνίσθηκε στο Stamford Bridge Μπριτζ στις αρχές Απριλίου, έγινε μόνιμος στους αρχικούς 11 της Liverpool. Ο 22χρονος πέτυχε δύο γκολ με την Leicester, για να ενισχύσει την θέση του στον νέο αγωνιστικό σχηματισμό του Jurgen Klopp στη Liverpool και η απόδοση του δεν αποτέλεσε έκπληξη στον Gerrard, για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Συλλόγου.

Μιλώντας αποκλειστικά στο The Anfield Wrap, ο πρώην προπονητής των Ακαδημιών της Liverpool, έκανε συγκρίσεις μεταξύ του ίδιου και του νεαρού, επιμένοντας ότι ο Jones είναι «πιο ταλαντούχος» από ό,τι ήταν ο ίδιος, από ατομική και τεχνική άποψη.

«Ο Curtis είναι πιο ταλαντούχος από εμένα από άποψη τεχνικής, από άποψη ικανότητας ντρίμπλας, χειρισμού της μπάλας, στενού ελέγχου», εξήγησε ο Gerrard. «Είναι διαφορετικός τύπος παίκτη για μένα, καθώς ήμουν περισσότερο δρομέας, πασαδόρος. Ο Curtis είναι περισσότερο σολίστ, αν θέλετε».

Προφανώς είναι μεγάλος έπαινος από τον Gerrard, ο οποίος κατέγραψε 710 συμμετοχές και 186 γκολ κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικής καριέρας στη Liverpool, που διήρκεσε 17 σεζόν. Ο πρώην μέσος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα με την ομάδα κάτω των 18 ετών, όπου μπορούσε να βιώνει τα μοναδικά ταλέντα του Jones σε καθημερινή βάση.

Έχοντας συνεργαστεί στενά με τον κεντρικό μέσο, ο Gerrard αποκάλυψε ότι ενθάρρυνε τον Klopp να επιμείνει με τον Jones, λόγω της εξαιρετικής συμπεριφοράς του.

Ο Gerrard είπε: «Είπα στον Jurgen «μείνε με αυτό το παιδί, ό,τι σκέφτεσαι κράτα το και μείνε μαζί του γιατί δεν θα σε απογοητεύσει». Μόλις τον βελτιώσεις και διορθώσεις στα λίγα μικρά πράγματα που πρέπει, δεν θα σε απογοητεύσει, θα είναι εκεί για εσένα. Νομίζω ότι το δείχνει στον Jurgen τώρα».

Ο Gerrard συζήτησε επίσης το γκολ που σημείωσε ο Jones, το περίφημο χτύπημα του στο ντέρμπι του Merseyside τον Ιανουάριο του 2020, παραδεχόμενος ότι ήταν «εκτός σχεδιασμού του προπονητή», όταν το σουτ πέρασε πάνω από τον Jordan Pichford.

«Δεν με εξέπληξε, γιατί κάθε φορά που ο Curtis έπαιζε για μένα εναντίον της Everton ή της Manchester Utd, ήταν ο παίκτης του αγώνα σε κάθε παιχνίδι. Αυτό μου λέει ότι το έχει. Ότι χρειάζεσαι για να παίξεις στη Liverpool», συνέχισε. «Είναι τα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια. Δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας. Αν είσαι ντόπιος (από το Liverpool), πρέπει να είσαι ο καλύτερος παίκτης απέναντι στην Everton και τη Manchester Utd. Θα πρέπει να είναι στο DNA σου».

Ενώ ο Jurgen Klopp δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να φέρει νέες μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, ο Curtis Jones θα στηρίξει τον εαυτό του για να διατηρήσει τη θέση του στην ομάδα, καθώς οι Reds ια προσπαθήσουν να διεκδικήσουν μεγάλες διακρίσεις για άλλη μια φορά την επόμενη σεζόν.

Steven Gerrard σε Jurgen Klopp: «Δεν θα σε απογοητεύσει ο Curtis Jones»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com