Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντατικοποίηση των εργασιών για την νέα Anfield Road

Εντατικοποίηση των εργασιών για την νέα Anfield Road

Τέσσερις παίκτες αποχαιρέτησαν τους οπαδούς της Liverpool το Σάββατο, με την περίσταση να αποδεικνύεται και η τελευταία εικόνα της Anfield Road End όπως την ξέρουμε.

Όχι μόνο η ομάδα του Jurgen Klopp θα έχει νέα εμφάνιση το 2023/24, αλλά και το Anfield. Οι μέρες που παρακολουθούσες τον αγώνα σαν να ήσουν μέσα σε ένα γραμματοκιβώτιο στο κάτω διάζωμα της Annie Road και αναρωτιόσουν τι συμβαίνει στην πλευρά της Kop δεν υπάρχουν πια, επιτέλους! Αν και θα παραμείνει μια διώροφη κερκίδα, η θέα θα βελτιωθεί δραματικά.

Με τη Liverpool να έχει παίξει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της, η προετοιμασία της νέας εξέδρας για την πρώτη της σεζόν θα είναι σε πλήρη εξέλιξη – ξεκινώντας με την αφαίρεση της υπάρχουσας οροφής.

Η Liverpool είχε στη διάθεσή της 24 ώρες μετά τον αγώνα με την Aston Villa, για να αφαιρέσει αντικείμενα από την υπάρχουσα εξέδρα, προτού παραδώσει τον χώρο στους εργολάβους της Buckingham. Αυτή την εβδομάδα θα εγκατασταθεί ένα σύστημα προστασίας του γηπέδου, ώστε οι μεγάλοι γερανοί κατεδάφισης να μπορούν να τοποθετηθούν στο γήπεδο χωρίς να προκαλέσουν ζημιές.

Υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο τεσσάρων εβδομάδων για την αφαίρεση της υπάρχουσας οροφής, ενώ στη συνέχεια το νέο ανώτερο διάζωμα και το υπάρχον διάζωμα θα συνδεθούν μεταξύ τους ενόψει της νέας σεζόν. Θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό βήμα προς την ολοκλήρωσή του εγκαίρως για την αγωνιστική περίοδο 2023/24, με τη διαδικασία να μην διαφέρει πολύ από τη διαδικασία του Main Stand το 2016.

Συνολικά 7.000 θέσεις θα προστεθούν στη χωρητικότητα του Anfield, ανεβάζοντας τη συνολική χωρητικότητα σε περίπου 61.000 θέσεις – με τις εργασίες να βρίσκονται ακόμη στο πρόγραμμα για να ολοκληρωθούν εγκαίρως.

Ο σύλλογος έχει ζητήσει να διεξαχθεί το εναρκτήριο παιχνίδι εκτός έδρας, ώστε να δοθεί επιπλέον χρόνος για να μπουν οι τελευταίες πινελιές στη νέα κερκίδα Anfield Road Stand.

Η ανάπλαση προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, με τις εξωτερικές εργασίες να δημιουργούν μια απρόσκοπτη εμφάνιση με την κεντρική κερκίδα, ενώ οι χώροι υποδοχής και η περιοχή της ζώνης των φιλάθλων κάτω από το κάλυμμα συνεχίζουν να παίρνουν μορφή.

Ας ελπίσουμε ότι όσοι βρίσκονται στο νέο χαμηλότερο άκρο του Anfield Road End, θα έχουν προνομιακή θέα για την επιστροφή σε σταθερή φόρμα των παικτών του Klopp την επόμενη σεζόν!

Εντατικοποίηση των εργασιών για την νέα Anfield Road
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com