Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Virgil συμβουλεύει τον Gakpo του που θα καλύψει το κενό του Firmino

Ο Virgil συμβουλεύει τον Gakpo του που θα καλύψει το κενό του Firmino

Ο Virgil van Dijk υποστήριξε τον διεθνή Ολλανδό συμπαίκτη του Cody Gakpo για να αντικαταστήσει τον απερχόμενο Roberto Firmino στην επίθεση της Liverpool.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου του παιχνιδιού στο Anfield – στο οποίο σκόραρε εναντίον της Aston Villa – ένας Firmino με δακρυσμένα μάτια αποχαιρέτησε τον κόσμο των Reds έχοντας πετύχει 110 γκολ σε πάνω από 360 εμφανίσεις. Μόνο 12 από αυτές τις συμμετοχές έχουν έρθει ως αρχικές κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022/23 της Premier League και αυτό οφείλεται σε ένα βαθμό στην μετεγγραφή του Gakpo τον Ιανουάριο.

Ο 24χρονος υπέγραψε έναντι 40 εκατομμυρίων λιρών από την PSV Eindhoven και τους τελευταίους μήνες έχει εντυπωσιάσει απόλυτα στον ρόλο του ψευτοεννιάριου – έναν ρόλο που παλαιότερα έπαιζε ο Firmino. Ο Gakpo έχει σημειώσει έξι γκολ και δύο ασίστ στα 20 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής και έχει γίνει βασικό συστατικό της ομάδας του Jurgen Klopp.

Μιλώντας για το πώς θα διαχειριστεί η Liverpool το κενό του Firmino, ο Van Dijk αποκάλυψε πόσο εντυπωσιασμένος είναι από τον Gakpo μέχρι σήμερα.

«Νομίζω ότι είναι ένας πολύ, πολύ δύσκολος ρόλος και νομίζω ότι ο Cody τα καταφέρνει εξαιρετικά. Ακόμα μαθαίνει, ακόμα προσαρμόζεται», δήλωσε ο Van Dijk. «Κατά τη γνώμη μου, ο Bobby είναι ένας από τους καλύτερους σε αυτόν τον ρόλο. Ο Cody, είναι οι πρώτοι του έξι μήνες και ήδη τα πηγαίνει τόσο καλά, οπότε αυτό είναι ένα θετικό σημάδι και πρέπει να συνεχίσει, να πατάει και με τα δύο πόδια στο έδαφος και να με ακούει!».

Ο πανύψηλος αμυντικός εξέφρασε επίσης τον ενθουσιασμό του για την πορεία της Liverpool ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2023/24. Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν, οι Reds βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα τον τελευταίο καιρό, κερδίζοντας επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους στην Premier League.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο Van Dijk. «Νομίζω ότι αυτό το συναίσθημα γεννήθηκε όταν γυρίσαμε σελίδα. Προφανώς υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να δουλέψουμε, αλλά το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι έχουμε όλη την προετοιμασία για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και αυτό είναι σίγουρα το σχέδιο».

Ο Virgil συμβουλεύει τον Gakpo του που θα καλύψει το κενό του Firmino
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com