Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Θα παραμείνουμε ελκυστικοί στους παίκτες»

Virgil: «Θα παραμείνουμε ελκυστικοί στους παίκτες»

Σίγουρη πως η Liverpool θα παραμείνει ελκυστική στους μεταγραφικούς της στόχους, παρά το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στο Uefa Europa League της επόμενης σεζόν, όπως δήλωσε ο Virgil van Dijk.

Οι Reds θα απουσιάσουν από το Uefa Champions League τη νέα σεζόν και θα λάβουν μέρος στο Europa League για πρώτη φορά μετά το 2016.

Ο Ολλανδός ρωτήθηκε αν η ομάδα θα παραμείνει ελκυστική:

“ Αν ήμουν παίκτης σε άνοδο και έχω επιλογές να πάω στο επόμενο βήμα και η Liverpool χτυπάει την πόρτα μου, τότε θα με ενδιέφερε πολύ. ”

“ Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει πολλά (το Europa League), αλλά, αν κάποιος θέλει να παίξει Champions League ό,τι κι αν γίνει, τότε αυτή είναι η φιλοδοξία του. ”

Για τους τέσσερις παίκτες που αποχαιρέτησε η ομάδα:

“ Όχι μόνο ο Bobby, θα μου λείψει ο καθένας από αυτούς. Όλοι έχουν παίξει τον ρόλο τους, έχουν σημειώσει επιτυχία, συνεισφέροντας με τον δικό τους τρόπο, όχι μόνο ο Bobby. ”

“ Ο Bobby ήταν ένα πολύ μεγάλο μέρος στα γκολ και τις ασίστ, μαζί με τον Sadio [Mane] και τον Mo [Salah], και αυτό δημιουργεί τα πρωτοσέλιδα. ”

“ Αλλά όλα τα άλλα πράγματα που έκαναν και οι άλλοι τρεις δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα και γι’ αυτό είναι πολύ σεβαστά μέσα στην ομάδα και επίσης από τους οπαδούς της Liverpool. ”

Όσο για τη νέα σεζόν:

“ Η προετοιμασία της σεζόν θα είναι τεράστια για εμάς. Όλοι ξέρουν ότι έχουμε περάσει μια μικρή μετάβαση. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επόμενη σεζόν. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Προφανώς υπάρχουν πολλά ακόμα να δουλέψουμε, αλλά το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι έχουμε όλη την προετοιμασία για να το κάνουμε αυτό. Από αυτά που ακούω, θα είναι μια πολύ έντονη προετοιμασία με πολλή σωματική δουλειά αλλά και πολλή τακτική. ”

“ Αυτό είναι πολύ συναρπαστικό. Οι παίκτες φεύγουν, ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα έρθουν και θα είμαστε έτοιμοι για την αρχή. Πιστεύω ότι όποιος μπορεί να έρθει και να μας βελτιώσει θα βοηθήσει την ποδοσφαιρική ομάδα και θα μας πιέσει όλους. Είναι πάντα καλό. ”

Virgil van Dijk και Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com