Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Τουλάχιστον 4 μεταγραφές το καλοκαίρι η Liverpool»

«Τουλάχιστον 4 μεταγραφές το καλοκαίρι η Liverpool»

Έτοιμη να ενισχυθεί σημαντική στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο είναι η Liverpool, καθώς σύμφωνα με τον Chris Bascombe θα προχωρήσει σε τουλάχιστον 4 προσθήκες.

Οι Reds θέλουν να ανανεώσουν ριζικά τη μεσαία τους γραμμή, μετά τις αποχωρήσεις των James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain και Naby Keita, με τον Alexis Mac Allister να βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της λίστας και να είναι κοντά στο να κλείσει στην ομάδα.

Οι τρεις από τις τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές που θέλει να κάνει ομάδα το καλοκαίρι, αφορούν παίκτες του κέντρου, με το όνομα του Mason Mount να βρίσκεται πάντα ανάμεσα των υποψηφίων, αν και δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη με την περίπτωση του.

Η τέταρτη μεταγραφή που θα επιδιώξει να κάνει η Liverpool το καλοκαίρι θα είναι για το κέντρο της άμυνας της.

Τα συχνά προβλήματα τραυματισμών του Ibrahima Konate, η αστάθεια των Joel Matip και Joe Gomez, καθώς και ο νέος πιο προωθημένος ρόλος του Trent Alexander-Arnold φέρεται να έχουν οδηγήσει τον Jürgen Klopp στο να προσθέσει άλλον έναν στόπερ στο δυναμικό της ομάδας του.

Όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε ένα πολύ κρίσιμο και καθοριστικό καλοκαίρι για τη Liverpool, στο οποίο πάντως θα υπάρξουν και πωλήσεις, όπως εκείνη του Nat Phillips.

Έρχονται μεταγραφές στη Liverpool του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com