Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Nike σχεδιάζει ένα αγαπημένο kit της Liverpool για το 2024/25?

Η Nike σχεδιάζει ένα αγαπημένο kit της Liverpool για το 2024/25?

Αν και οι νέες εμφανίσεις για το 2023/24 δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη, η Liverpool και η Nike έχουν ήδη υπογράψει σχέδια για την επόμενη σεζόν.

Οι Reds αποκάλυψαν την επόμενη εντός έδρας στολή τους νωρίτερα αυτό το μήνα, με το ερυθρόλευκο σχέδιο – φόρος τιμής στη στολή που φορέθηκε κατά τον πρώτο θρίαμβο του συλλόγου στο FA Cup το 1965 και η οποία θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου.

Η ομάδα του Jürgen Klopp θα κάνει το ντεμπούτο της με τη φανέλα στον τελευταίο της εντός έδρας αγώνα της σεζόν με την Aston villa στις 20 Μαΐου, ενώ τα σχέδια για τις εκτός έδρας και τις τρίτες στολές έχουν πλέον διαρρεύσει.

Με τη διαδικασία σχεδιασμού, ολοκλήρωσης και κατασκευής σχεδίων σε βάθος χρόνου, οι συναντήσεις είναι ήδη σε εξέλιξη με τις φανέλες Nike για την καμπάνια 2024/25. Οι Footy Headlines ανέφεραν τώρα, μέσω του FumlerRawk, ότι σχεδιάζουν χρωματισμούς για τα εντός, εκτός έδρας και τρίτων εμφανίσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας επιστροφής σε ένα αγαπημένο αγαπημένο σχέδιο από τα τέλη της δεκαετίας του 2000.

Η εντός έδρας εμφάνιση αναμένεται να είναι πιο σκούρο κόκκινο με κίτρινες-χρυσές λεπτομέρειες, υποδηλώνοντας ότι θα είναι παρόμοιο με αυτό που φορέθηκε κατά τη σεζόν 2019/20 που κέρδισε τον τίτλο της Premier League. Για το εκτός έδρας σετ εμφάνισης, οι αρχικές αναφορές υποστήριζαν ότι θα ήταν γκρι και κόκκινο με λευκές λεπτομέρειες, αλλά τώρα έχει ενημερωθεί σε εκρού, κόκκινο και μαύρο.

Εν τω μεταξύ, η τρίτη εμφάνιση φημολογείται ότι είναι γαλαζοπράσινο, με ασπρόμαυρες πινελιές, σε μία πιθανή παραπομπή στο τρίτο κιτ της Adidas για το 2008/09. Αυτό θα ακολουθούσε μια τάση στα σχέδια που έχει η Nike για τη Liverpool, στην ενσωμάτωση στοιχείων δημοφιλών κιτ από το παρελθόν του συλλόγου.

Την επόμενη σεζόν, για παράδειγμα, όχι μόνο η εντός έδρας φανέλα είναι ένα νεύμα για το 1965, αλλά μια αναμενόμενη ασπροπράσινη εκτός έδρας εμφάνιση φαίνεται έτοιμη να επιστρέψει στο 1995/96.

Η 3η εμφάνιση της Liverpool 2008/09
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com