Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool επιβεβαίωσε την αποχώρηση των Firmino, Milner, Ox και Keita

Η Liverpool επιβεβαίωσε την αποχώρηση των Firmino, Milner, Ox και Keita

Η Liverpool με επίσημη ανακοίνωση της σήμερα το απόγευμα επιβεβαίωσε πως οι Bobby Firmino, James Milner, Naby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain θα αποχωρήσουν ως ελεύθεροι στο τέλος της φετινής σεζόν, καθώς τα συμβόλαια τους δεν θα ανανεωθούν.

Και οι τέσσερις έπαιξαν το ρόλο τους στην κατάκτηση του Champions League, του UEFA Super Cup και του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων της FIFA το 2019, προτού γίνουν η πρώτη ομάδα της Liverpool που κατακτά τον τίτλο του πρωταθλήματος μετά από 30 χρόνια συγκεντρώνοντας 99 βαθμούς το 2019-20.

Δύο ακόμη τρόπαια προστέθηκαν στη συλλογή, το Carabao Cup και το Emirates FA Cup στο Wembley.

Ο χρόνος τους με τους Reds περιελάμβανε επίσης δύο δεύτερες θέσεις στην Premier League, άλλες δύο συμμετοχές σε τελικούς Champions League και μια νίκη στο FA Community Shield του 2022, ενώ οι Firmino και Milner ήταν βασικά γρανάζια της ομάδας στους τελικούς του League Cup και του Europa League. κατά την πρώτη σεζόν του Klopp.

Ο Σαββατιάτικος αγώνας με την Aston Villa θα είναι ο τελευταίος τους εντός έδρας, η ομάδα θα τους τιμήσει για την προσφορά τους στον σύλλογο και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να τους ευχαριστήσει και να τους αποχαιρετήσει.

Αποθέωση για Bobby Firmino, James Milner, Naby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com