Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκησε εύκολα στο King Power και συνεχίζει το κυνήγι

Νίκησε εύκολα στο King Power και συνεχίζει το κυνήγι

Τις ελπίδες για έξοδο στην τετράδα κράτησε ζωντανές η Liverpool στην έδρα της Leicester City, την οποία κέρδισε εύκολα με 0-3.

Η Liverpool παρατάχθηκε για μια ακόμη φορά με το γνωστό και διαφοροποιημένο 4-3-3, όμως δεν είχε στο ξεκίνημα την γνωστή καλή εικόνα. Η πρώτη ευκαιρία έπεσε στα πόδια των παικτών της Leicester, αφού ο Vardy βγήκε στο 12′ στη πλάτη της άμυνας και προσπάθησε να πλασάρει από πλάγια θέση, όμως ο Alisson βγήκε γρήγορα και του έκλεισε το πεδίο. Στο 25′ ο Diaz απείλησε με σουτ από πλάγια θέση αλλά δεν βρήκε εστία, όμως ίδια κατάληξη δεν είχε η προσπάθεια του Jones στο 34′. Οι Reds βγήκαν στη κόντρα, ο Salah έκανε τη σέντρα και ο Curtis με ξεπέταγμα έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν έτσι ρυθμό και μόλις τέσσερα λεπτά μετά ο Salah βρήκε στη πλάτη με την μία τον Jones και ο νεαρός χαφ έστειλε και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Η φάση ελέγχθηκε αρκετά για οφσάιντ, με τα… αστέρια της Premier League να ελέγχουν αρχικά τη φάση για οφσάιντ σε λάθος πάσα (στου Gakpo προς τον Salah και όχι του Αιγύπτιου προς τον σκόρερ) και σχεδόν να βγάζουν εκτός θέσης τον Curtis χωρίς κανένα λόγο. Η Liverpool έψαξε κατευθείαν και το 0-3, αφού με την σέντρα έκανε το κλέψιμο, ο Salah έβγαλε την πάσα στον Gakpo αλλά ο Iversen έβγαλε το τετ – α – τετ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Leicester να θέλει να γίνει λίγο πιο πιεστική και να απειλεί με τον Barnes στο 50′, με τον Alisson να βγάζει σε κόρνερ. Η Liverpool απάντησε με ένα σουτ του Salah που έφυγε άουτ στο 52′, ενώ ο ίδιος παίκτης είδε στο 65′ τον Iversen να βγάζει εύκολα το σουτ που επιχείρησε. Στο 70΄ο Henderson κέρδισε φάουλ, ο Salah πάτησε στον Arnold και ο μπακ των Reds εξαπέλυσε έναν… κεραυνό εδάφους – αέρος από τα 25′ μέτρα, με τη μπάλα να καταλήγει στο παράθυρο για το 0-3. Πέντε λεπτά αργότερα ο Gakpo έσπασε στον Salah, ο Αιγύπτιος βρέθηκε μόνος με τον Iversen αλλά το πλασέ έφυγε αρκετά έξω. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Liverpool πήρε άλλη μία σημαντική νίκη στη προσπάθεια να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για έξοδο στο UEFA Champions League.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Jones, Salah, Gakpo, Diaz.

Leicester: Iversen, Ricardo Pereira, Faes, Evans, Castagne, Tielemans, Ndidi, Soumare, Maddison, Vardy, Barnes.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Aston Villa.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης επί της Leicester o Curtis Jones.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com