Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέλειος για τον Jurgen Klopp ο Jorg Schmadtke πιστεύει ο Erik Meijer

Τέλειος για τον Jurgen Klopp ο Jorg Schmadtke πιστεύει ο Erik Meijer

Ο Ολλανδός πρώην επιθετικός της Liverpool Erik Meijer, πιστεύει ότι ο παλιός συμπαίκτης του Jorg Schmadtke θα είναι τέλειος συνεργάτης για τον Jurgen Klopp.

Ο Erik Meijer, που ήταν μέλος της Liverpool την χρονιά 1999-2000, πιστεύει ότι ο Jurgen Klopp και ο Jorg Schmadtke θα είναι ένα ζευγάρι που θα φτιάξουνε έναν «ποδοσφαιρικό παράδεισο», αν οι δυο τους συνεργαστούν στο Anfield.

Όπως αναφέρθηκε στα ΜΜΕ πρόσφατα, η Liverpool έχει ως στόχο ο Jorg Schmadtke να γίνει ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας. Οι Reds αναζητούν αντικαταστάτη του Julian Ward, καθώς ετοιμάζεται να αποχωρήσει μόλις 12 μήνες μετά τη διαδοχή του Michael Edwards στη θέση αυτή.

Ο Schmadtke είναι ένας πρώην τερματοφύλακας με θητεία στις Fortuna Düsseldorf, SC Freiburg, Bayer Leverkusen & Borussia Mönchengladbach, ο οποίος είναι γνωστός για την «παρασκηνιακή» του δουλειά στη Γερμανία ως τεχνικός διευθυντής, με πιο πρόσφατη δραστηριότητα στη Wolfsburg από αυτή την θέση. Παρεμπιπτόντως, πέρασε μέρος της καριέρας του ως παίκτης δίπλα στον Meijer, ο οποίος έχει ρίξει φως στο τι να περιμένουμε από τον 59χρονο αν τελικά αναλάβει το πόστο του Julian Ward.

Ο Meijer, ο οποίος έπαιξε δίπλα στον Schmadtke στη Bayer Leverkusen και αργότερα υπέγραψε για την Alemannia Aachen, είπε πως «ο Jorg Schmadtke είναι από τους επαγγελματίες που μπορούν να κάνουν τους Συλλόγους, τους παίκτες αλλά και τους προπονητές καλύτερους. Και αυτό είναι που αγαπά ο Jurgen Klopp, να δουλεύει με παίκτες που μπορεί να τους κάνει καλύτερους. Δεν θέλει έτοιμους παίκτες. Κατά συνέπεια, οι δύο τους μπορούν να φτιάξουν έναν «ποδοσφαιρικό παράδεισο», αν συνεργαστούν στο Anfield».

έναν «ποδοσφαιρικό παράδεισο», αν οι δυο τους συνεργαστούν στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com