Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 16/5/1999 Αντίο από τους McManaman, Ince & Babb (vid)

Σαν σήμερα: 16/5/1999 Αντίο από τους McManaman, Ince & Babb (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την Wimbledon στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τους Steve McManaman, Paul Ince & Phil Babb, να φορούν για τελευταία φορά την famous Red shirt.

Οι Κόκκινοι προηγήθηκαν με τον Patrik Berger από ασίστ του Paul Ince στο 12′, για να διπλασιάσει τα τέρματα των Reds ο Karl-Heinz Riedle από ασίστ του Steve McManaman στο 50′. Το σκορ έκλεισε ο Paul Ince από ασίστ του Dominic Matteo στο 65′, για να κλείσει μαζί με το παιχνίδ και μία τραυματική χρονιά για τους Κόκκινους, που τερμάτισαν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο παιχνίδι αυτό, μπήκε στο 46′ ο Phil Babb στην θέση του Steve Staunton, πραγματοποιώντας την 170η και τελευταία του μεφάνιση με την Κόκκινη φανέλα. Στο ίδιο παιχνίδι εμφανίστηκε για 364η φορά και τελευταία φορά στα Κόκκινα ο Steve McManaman, πριν μετακομίσει στην Μσδρίτη για λογαριασμό της Real Madrid.

Τέλος για τον αρχηγό Paul Ince, αυτή του η εμφάνιση με την famous Red shirt, ήταν η 81η και τελευταία του πριν μετακινηθεί στην Middlesbrough.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν εκείνο το κυριακάτικο απόγευμα 41.902 θεατές και διαιτητής ήταν ο N. S. Barry.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης στο 14’24» του παρακάτω video:

Σαν σήμερα 1651999 Αντίο από τους McManaman & Babb
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com