Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Steven Caulker: «Άδικη η μεταχείριση που είχα από τον Jurgen Klopp»

Steven Caulker: «Άδικη η μεταχείριση που είχα από τον Jurgen Klopp»

Ο πρώην αμυντικός της Liverpool Steven Caulker, μίλησε για το σύντομο πέρασμά του από τους Reds και τους λόγους που τον απομάκρυναν από την ομάδα & τον Jurgen Klopp.

Αν και εκατοντάδες παίκτες έχουν την αντίληψη ότι το να φτάσουν σε μια ομάδα τόσο μεγάλη στην Ευρώπη όπως η Liverpool είναι συνώνυμη με την επιτυχία, η πραγματικότητα όμως είναι ότι οι απαιτήσεις ενός τόσο ιστορικού Συλλόγου στην Αγγλία, μερικές φορές καταλήγουν να ξεπερνούν τον παίκτη και στη συνέχεια να απελευθερώνουν μια σειρά από δυσμενείς καταστάσεις εναντίον του, που καταλήγουν στην αναχώρησή του από το Merseyside το συντομότερο δυνατό.

Πριν από μερικά χρόνια, όταν η μεγάλη κληρονομιά του προπονητή Jurgen Klopp στους Κόκκινους μόλις άρχιζε να χτίζεται, το αφεντικό των Reds είχε ένα από τα πρώτα του προβλήματα με τον αμυντικό Steven Caulker. Το στοιχείο που από την άφιξή του το 2016 δεν μπόρεσε ποτέ να κερδίσει μια θέση στην ομάδα, λόγω καταστάσεων που αφορούσαν την υγεία του, προκαλώντας αυτή τη μικρή οργή του Γερμανού που επέλεξε να τον στείλει ακόμα και να παίξει με χαμηλότερες ηλικιακά ομάδες των Reds.

Σύμφωνα με δήλωση του παίκτη που αποκαλύφθηκε από τον λογαριασμό της Liverpool Echo, ο αμυντικός κατηγόρησε την ομάδα «για άδικη μεταχείριση, καθώς δεν του έδωσε την υπομονή και τον χρόνο να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στο ποτό». Και τα προβλήματα στην πλάτη που φούντωσαν πριν από έναν αγώνα με τη West Ham, προκάλεσαν τον Κlopp να ακολουθήσει την ίσως λάθος προσέγγιση με το να ερμηνεύσει τις ενέργειές του Caulker, ως ενός παίκτη που δεν θέλει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις με τον Σύλλογο.

«Δεν ήξερα πώς να αντιμετωπίσω τον εθισμό μου στο ποτό και στον τζόγο. Κατά κάποιο τρόπο το αντιμετώπιζα γιατί ήθελα την ευκαιρία. Το πρωί του παιχνιδιού έπρεπε να του πω ότι δεν μπορώ να παίξω. Ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω αλλά είπα ότι πραγματικά δεν μπορούσα να παίξω. Ήμουν συντετριμμένος και από εκείνο το σημείο και μετά με διέγραψε. Νομίζω ότι με διέγραψε ως, ένα από αυτά τα παιδιά που δεν ήθελαν να παίξουν ή φοβόντουσαν να παίξουν.»

Ο αμυντικός έφυγε από το Anfield προσβεβλημένος, αφού δεν θεωρήθηκε ποτέ ως μέλος της πρώτης ομάδας. Ο Caulker πήγαινε συνέχεια να συμμετάσχει με την Ομάδα U23, καθώς το όριο της υπομονής του τον έκανε να φύγει αναζητώντας νέες ευκαιρίες σε άλλη ομάδα. Πληγωμένος πολύ με τη Liverpool και τον Jurgen Klopp, της όλης κατάστασης, λέγοντας τώρα την οπτική του για τα γεγονότα, καθιστά σαφές ότι δεν ήταν ο κακός αυτής της ιστορίας, που δυστυχώς δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο για τον ίδιο.

Steven Caulker: «Άδικη η μεταχείριση που είχα από τον Jurgen Klopp»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com