Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hodgson: «Το να αναλάβω την Liverpool ήταν προορισμένο να αποτύχει»

Hodgson: «Το να αναλάβω την Liverpool ήταν προορισμένο να αποτύχει»

Ο πρώην manager της Liverpool Roy Hodgson, αναφέρθηκε πρόσφατα στους λόγους που διαπίστωσε πως ήταν προδιαγεγραμμένο η θητεία του στους Reds να αποτύχει.

Το 2010 οι Reds ήταν σε σύγχυση μετά την έβδομη θέση και τον χωρισμό από τον Rafael Benitez. Η πρόκριση στο Champions League ήταν ο κανόνας, αλλά η δυσαρέσκεια είχε αυξηθεί για την αμυντική τακτική του Ισπανού.

Μετά από μια επιτυχημένη θητεία στη Fulham – όπου τη βοήθησε να φτάσει στον τελικό του Europa League το 2010- ο Hodgson ορίστηκε ως αντικαταστάτης του Benitez. Ωστόσο, η θητεία του στο Anfield διήρκεσε μόλις έξι μήνες, με τη Liverpool να βρίσκεται στη 13η θέση της Premier League μετά την ήττα με 3-1 από την Blackburn Rovers τις μέρες των Χριστουγέννων.

Η μεγαλύτερη δουλειά του Hodgson στο «τιμόνι» του Συλλόγου κατέληξε τελικά σε αποτυχία, αλλά, πάνω από μια δεκαετία μετά, ισχυρίστηκε ότι η κίνηση αυτή ήταν πάντα προορισμένη να αποτύχει. Ο 75χρονος – που απολαμβάνει μια αναγέννηση στο τέλος της καριέρας του στην Palace – δήλωσε στο The Overlap Extra: «Πήγα σε έναν σύλλογο (Liverpool) όπου υπήρξε αλλαγή ιδιοκτησίας και κανείς δεν ήξερε πραγματικά τι ήθελε. Για να έχω οποιαδήποτε πιθανότητα επιτυχίας, από το πρώτο παιχνίδι, έπρεπε να αρχίσω να κερδίζω, να παίρνω αποτελέσματα και να παίζω καλό ποδόσφαιρο, αντί να αγωνιζόμαστε όπως ήμασταν κοντά στη μέση του πίνακα – με τον ίδιο τρόπο που έκανε η Liverpool μέχρι πρόσφατα φέτος. Από εκεί και πέρα θα ήταν πάντα μια δύσκολη μάχη».

Ο πρώην προπονητής της Αγγλίας αποκάλυψε επίσης μια συζήτηση που είχε με τον τότε υπαρχηγό Jamie Carragher. Ο Hodgson, όπως και ο Benitez, ήταν γνωστός για το ρεαλιστικό του στυλ – μια παρατήρηση που δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Carragher και τους οπαδούς της Liverpool.

«Ο Jamie Carragher μου είπε ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου στον σύλλογο», πρόσθεσε ο Hodgson. «Είπε (ο Carragher): «Έχουμε προπονητή, είχαμε τον Rafael Benitez για έξι χρόνια και η προπόνηση και τα μηνύματά του ήταν αρκετά άκαμπτα», εννοώντας ότι ακολουθώντας την ίδια τακτική, θα είχε τα ανάλογα αποτελέσματα και ο Hodgson.

Hodgson Το να αναλάβω την Liverpool ήταν προορισμένο να αποτύχει
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com