Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 15/5/1984 Πάρτυ τίτλου με Norwich & ρεκόρ Dalglish (vid)

Σαν σήμερα: 15/5/1984 Πάρτυ τίτλου με Norwich & ρεκόρ Dalglish (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Joe Fagan θα έρθουν ισόπαλοι με την Norwich City στο Anfield για το πρωτάθλημα και θα κατακτήσουν ακόμα ένα τίτλο, με τον Kenny Dalglish να καταγράφει ακόμα ένα προσωπικό ρεκόρ.

Οι Κόκκινοι που είχαν και μαθηματικά κατακτήσει τον τίτλο στην Αγγλία την προηγούμενη αγωνιστική στο Meadow Lane με αντίπαλο την Notts County, φιλοξενούσαν την Norwich City στο Anfield σε ένα διαδικαστικό παιχνίδι, περιμένοντας την λήξη των 90 λεπτών και την έναρξη των πανηγυρισμών.

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 23′ με τον John Devine και τους Reds να ισοφαρίζουν σύντομα με τον Ian Rush από ασίστ του Alan Kennedy στο 30′. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την λήξη των 90 λεπτών και αμέσως μετά ακολούθησε η τλετή απονομής του τροπαίου. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο παιχνίδι αυτό, ο King Kenny Dalglish, συμπληρωσε 400 εμφανίσεις με την famous Red shirt.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το απόγευμα Τρίτης παρακολούθησαν 38.837 θεατές και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο V.G. Callow.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης, καθώς και στιγμιότυπα από την τελετής απονομής του πρωταθλήματος:

Σαν σήμερα 1551984 Πάρτυ τίτλου με Norwich & ρεκόρ Dalglish
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com