Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dean Smith: «Δεν είναι καλή εκτός έδρας η Liverpool»

Dean Smith: «Δεν είναι καλή εκτός έδρας η Liverpool»

Για το πλάνο της Leicester εν όψει του Δευτεριάτικου παιχνιδιού με την Liverpool μίλησε ο προπονητής των «Αλεπούδων», Dean Smith.

Ο πρώην προπονητής της Villa στάθηκε στην εικόνα των Reds μακριά από το Anfield τη φετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στα σημεία του παιχνιδιού που θέλει να δει την ομάδα του να υπερισχύει της αντιπάλου της.

Συγκεκριμένα, ο Smith είπε:

«Έχουν έξι σερί νίκες. Το βλέπεις και λες «είναι μια δύσκολη στιγμή να τους αντιμετωπίσεις», αλλά δεν έχουν κερδίσει τόσα παιχνίδια στο εκτός έδρας όσα συνήθως. Στην Premier League, αν δεν έχω άδικο, έχουν πάρει μόνο δέκα πόντους από τους τελευταίους 30 τους. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα παίξουμε όπως η Brighton ή η Brentford απέναντί ​​τους, που πήραν ένα θετικό αποτέλεσμα».

«Το κλειδί είναι να έχεις όσο περισσότερους παίκτες σου στο επτά, στο οκτώ, στο δέκα», συνέχισε όταν ρωτήθηκε τι είναι απαραίτητο για να νικήσεις τη Liverpool. «Να βγαίνεις πρώτος στις μονομαχίες σου, πρέπει να τρέχεις ακόμα πιο γρήγορα και πιο έξυπνα από τον αντίπαλο και να παίζεις την μπάλα καλύτερα. Αν το κάνουμε αυτό, τότε έχουμε μια καλή ευκαιρία».

Η Leicester θα μείνει χωρίς τον επιθετικό Kelechi Iheanacho, ο οποίος έχασε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του λόγω τραυματισμού και δεν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τη Liverpool. Ο Πορτογάλος μπακ Ricardo Pereira, από την άλλη, ίσως και να είναι εν τέλει διαθέσιμος.

Παρέχοντας ενημέρωση για την ομάδα το απόγευμα της Παρασκευής, ο Smith είπε στους δημοσιογράφους: «Δεν έχουμε νέα προβλήματα. Ο Rici (σ.σ. Ricardo Pereira) επιστρέφει σε πλήρη ρυθμό προπονήσεων τώρα, οπότε είμαστε όπως ήμασταν. Ο Iheanacho θα μπει νωρίς την επόμενη εβδομάδα. Πιστεύαμε ότι θα είχε μόνο δύο ημέρες πριν από τον αγώνα με τη Newcastle, αλλά είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα».

Με δύο αυτογκόλ του Faes είχε επικρατήσει της Leicester η Liverpool στο πρώτο γύρο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com