Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Thiago «συνελήφθη» με πατερίτσες αλλά κοντά στην ομάδα της Liverpool

Ο Thiago «συνελήφθη» με πατερίτσες αλλά κοντά στην ομάδα της Liverpool

Ο Thiago έχει τεθεί εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν με έναν τραυματισμό στο ισχίο που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, αλλά έμεινε κοντά στην ομάδα.

Ανακοινώθηκε ότι η σεζόν του Ισπανού τελείωσε στις αρχές του μήνα μετά από μόλις 28 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν, με τους Reds να μην χάνουν χρόνο για να ακολουθήσουν τη χειρουργική διαδρομή.

Ωστόσο, ο Thiago εθεάθη με την υπόλοιπη ομάδα στη Βαρκελώνη αυτή την εβδομάδα, καθώς η ομάδα απολάμβανε ένα διάλειμμα στον ισπανικό ήλιο κατά τη διάρκεια της μεγάλης χρονικής διαφοράς μεταξύ των αγώνων. Έδωσε την ευκαιρία για ένα έγκαιρο και χαλαρωτικό διάλειμμα στους Reds, χωρίς προπονήσεις.

Την Πέμπτη, ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από τον χρήστη @xavi.400 στο TikTok δείχνει τον Thiago να βγαίνει από ένα κτίριο στη Βαρκελώνη με πατερίτσες και να ποζάρει για μερικές φωτογραφίες.

Αυτό έχει κοινοποιηθεί στο διαδίκτυο με ισχυρισμούς ότι έδειχνε τον μέσο να φεύγει από το νοσοκομείο, ενώ στην πραγματικότητα ήταν το ξενοδοχείο στο οποίο έμενε η ομάδα ενώ βρισκόταν στη Βαρκελώνη.

Η ομάδα έμεινε στο W Barcelona στην παραλιακή και είναι το ίδιο σημείο εξόδου που η υπόλοιπη ομάδα εντοπίστηκε να φεύγει για μια βραδινή έξοδο νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Ο Thiago έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα είναι έτοιμος για την προετοιμασία της νέας σεζόν. Και, ελπίζουν στο ιατρικό team, το θέμα να μην ξαναδημιουργηθεί. Ο τραυματισμός του στον καμπτήρα του ισχίου περιγράφηκε ως «μακροχρόνιος» και τον κράτησε εκτός 10 αγώνων νωρίτερα φέτος.

Ο 32χρονος μπαίνει τώρα στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και θα υπάρξει κάποια συζήτηση για το αν θα πρέπει να ανταμειφθεί με επέκταση, όταν θα είναι 33 ετών.

Ο Thiago «συνελήφθη» με πατερίτσες αλλά κοντά στην ομάδα της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com