Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Firmino σε αγώνα δρόμου για να σπάσει ρεκόρ όλων των εποχών Klopp

Ο Firmino σε αγώνα δρόμου για να σπάσει ρεκόρ όλων των εποχών Klopp

Με μόλις τρία παιχνίδια για να παίξει στην καριέρα του στη Liverpool, ο Bobby Firmino είναι όλο και πιο απίθανο να σπάσει ένα ρεκόρ όλων των εποχών του Jurgen Klopp που σημειώθηκε την χρονιά 2014/15.

Ο Klopp είναι προπονητής για 22 χρόνια, ακολουθώντας τις περιόδους στη Maintz και την Dortmund με τη θεμελιώδη, γεμάτη τρόπαια εποχή του στο Anfield.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των 22 ετών, 252 διαφορετικοί παίκτες έχουν εμφανιστεί υπό τον Γερμανό, με 98 από αυτούς να το κάνουν για τη Liverpool.

Κανένας παίκτης δεν έχει κάνει περισσότερες εμφανίσεις για τον Klopp σε όλη την προπονητική του καριέρα από τον Firmino (353), με τους Milner (320), Salah (302), Henderson (301) και Subotic (281) να αποτελούν την πρώτη πεντάδα.

Μόνο ο Salah με 186 γκολ και 78 ασίστ (264 στο σύνολο), έχει συμβάλει άμεσα σε περισσότερα γκολ από τον Βραζιλιάνο (188), ο οποίος έχει σκοράρει 109 και έχει δώσει 79 ασίστ.

Ωστόσο, όσον αφορά τα λεπτά στο γήπεδο, ο Firmino είναι μόνο τρίτος.

Ο Bobby έχει καταγράψει 25.020 λεπτά για τον Klopp, που τον κατατάσσε πίσω από τον Subotic (25.107) και τον θρύλο της Dortmund Roman Weidenfeller (25.156).

Ο επί σειρά ετών τερματοφύλακας Weidenfeller, ο οποίος ξεκίνησε 279 φορές για τον Klopp και έμεινε εκτός 11άδας μόνο τρεις φορές, σημείωσε το ρεκόρ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2014/15.

Ο Firmino θα χρειαστεί 137 επιπλέον λεπτά στα επόμενα παιχνίδια για να σπάσει το ρεκόρ του Weidenfeller, ως ο παίκτης με τη μεγαλύτερη χρήση όλων των εποχών του Klopp. Ο Salah (24.807), εν τω μεταξύ, δεν είναι πολύ πίσω και είναι σίγουρο ότι θα ξεπεράσει το ρεκόρ του Weidenfeller την επόμενη σεζόν.

Η Liverpool είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις Leicester, Aston Villa και Southampton στα τελευταία της παιχνίδια της Premier League, μετά την οποία o 9 των Reds θα αποχωρήσει με ελεύθερη μεταγραφή. Αυτό, φυσικά, θα απαιτούσε μόνο λίγο περισσότερα από 45 λεπτά στο γήπεδο σε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια, τα οποία θα ήταν χαμηλότερα από τον μέσο όρο του για αυτήν την περίοδο (49,5).

Δυστυχώς όμως, ο Firmino δεν είναι ακόμα σε πλήρη ετοιμότητα μετά από έναν μυϊκό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός από τα τελευταία πέντε παιχνίδια. Ο 31χρονος δεν ήταν μέλος της ομάδας που προπονήθηκε στο ΑΧΑ training Ground την Τετάρτη, το οποίο ήρθε μετά από ένα τριήμερο ρεπό για την πρώτη ομάδα στη Βαρκελώνη.

Πριν από τη νίκη με 1-0 επί της Fulham στις αρχές Μαΐου, ο Klopp είπε ότι ο Firimino «φαίνεται καλός» και «κάνει όλο και περισσότερα», αλλά πρόσθεσε ότι «περιμένουμε να συμμετάσχει ξανά στην προπόνηση της ομάδας». Μετά και την σημερινή συνέντευξη Τύπου του Γερμανού, ο Bobby παραμένει εκτός για προληπτικούς λόγους.

Εάν ο Firmino μπορέσει να επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα, υπάρχει ακόμα πιθανότητα να συμμετάσχει στα παιχνίδια με τη Villa και εκτός έδρας στη Southampton.

Ο Firmino σε αγώνα δρόμου για να σπάσει ρεκόρ όλων των εποχών Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com