Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θετικός ο van den Berg στην επιθυμία της Schalke να τον κρατήσει δανεικό

Θετικός ο van den Berg στην επιθυμία της Schalke να τον κρατήσει δανεικό

Η Schalke θέλει να παρατείνει τον δανεισμό του Sepp van den Berg και την επόμενη χρονιά, με τον νεαρό αμυντικό να δείχνει «ανοιχτός να μείνει».

Η Schalke επιθυμεί να επεκτείνει τον δανεισμό του Sepp van den Berg, αφού έκανε εντύπωση στον Σύλλογο με την απόδοση του, παρά τη σεζόν που επλήγη από τραυματισμούς. Ο αμυντικός των Reds εντάχθηκε στην ομάδα της Bundesliga με συμβόλαιο 12 μηνών το περασμένο καλοκαίρι μετά από μια επιτυχημένη περίοδο στην Preston την προηγούμενη σεζόν.

Ο 21χρονος έχασε πέντε μήνες της σεζόν λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν αποθάρρυνε τη Schalke από το να προσπαθήσει να κρατήσει τον van den Berg στον σύλλογο μετά το καλοκαίρι.

Δημοσιεύματα της WAZ αναφέρουν ότι η γερμανική πλευρά επιθυμεί να παρατείνει τη θητεία δανεισμού του σέντερ μπακ, αλλά ότι μια μόνιμη συμφωνία δεν θεωρείται επί του παρόντος ως επιλογή λόγω των οικονομικών ζητημάτων του συλλόγου.

Ο επικεφαλής μετεγγραφών της Schalke Gerald Asamoah, επαίνεσε την ποιότητα του Van den Berg και πρότεινε ότι ο σύλλογος ελπίζει να τον «πείσει» να παραμείνει στη Γερμανία την επόμενη σεζόν.

«Ξέρουμε τι έχουμε στο Sepp και ο Sepp ξέρει τι έχει στη Schalke 04», εξήγησε ο Asamoah. «Τελικά πρέπει να δούμε πώς είναι η κατάσταση μετά τη σεζόν. Όλοι ελπίζουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Τότε ίσως υπάρχει μια ευκαιρία να πείσουμε τον Sepp να μείνει.»

Ο van den Berg είπε επίσης για το μέλλον του, παραδεχόμενος ότι είναι «ανοιχτός» να περάσει άλλον έναν χρόνο στη Schalke και άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανός ένας ακόμη δανεισμός.

«Στα δύο παιχνίδια με τη Bremen και τη Maintz και μόνο, απέκτησα μεγάλη εμπειρία. Αλλά η Bundesliga είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα», είπε ο Ολλανδός. «Αν η Schalke θέλει να με κρατήσει, είμαι σίγουρα ανοιχτός να μείνω.»

Το μακροπρόθεσμο μέλλον του αμυντικού παραμένει ασαφές σε αυτό το στάδιο, αλλά η αποφασιστικότητα της Schalke να κρατήσει τον van den Berg στον γερμανικό σύλλογο την επόμενη σεζόν καταδεικνύει την υψηλή εκτίμηση στην οποία απολαμβάνει.

Ο νεαρός εντάχθηκε στη Liverpool από την PEC Zwolle το καλοκαίρι του 2019, αλλά έχει κάνει μόνο τέσσερις εμφανίσεις για την ομάδα, σε μια περίοδο που περιελάμβανε δύο μετακινήσεις ως δανεικός. Εντάχθηκε στην Preston στα μέσα της σεζόν 2020/21 και έμεινε στο Deepdale για μιάμιση σεζόν πριν κάνει τη μετακίνησή του στην Bundesliga τον Αύγουστο του 2022.

Θετικός ο van den Berg στην επιθυμία της Schalke να τον κρατήσει δανεικό
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com