Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απέρριψε την πρόταση της Everton ο James Milner

Απέρριψε την πρόταση της Everton ο James Milner

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αγγλία, ο James Milner απέρριψε μια προσοδοφόρα πρόταση από την Everton, για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο αυτό το καλοκαίρι.

Ο Milner, του οποίου το συμβόλαιο με τους Reds λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν, είναι σχεδόν έτοιμος να υπογράψει για την Brighton. Η Everton έκανε μια καθυστερημένη προσπάθεια να τον αποκτήσει, αλλά αυτή η προσπάθεια απορρίφθηκε από τον «Millie». Φυσικά αυτό το γεγονός για τους φίλους της Liverpool, είναι η «μουσική» στα αυτιά τους!

Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι αρκετοί αγγλικοί σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν για τον πρώην παίκτη της Manchester City παρόλο που είναι τώρα 37 ετών. Στην κούρσα συμμετείχαν η Nottingham Forest, η Leeds Utd και η Burnley που μόλις ανέβηκε. Όμως, όπως φαίνεται θα υπογράψει στην Brighton.

Απορρίπτοντας μια προσφορά από την Everton, ο Milner δείχνει κατά κάποιο τρόπο τη μέγιστη «πίστη» του στη Liverpool, πέραν του γεγονότος ότι επαγγελματικά είναι καλύτερη η προοπτική της ομάδας στη Νότια Ακτή. Υπήρξε εξαιρετικός «στρατιώτης» του συλλόγου, από τότε που έφτασε με ελεύθερη μεταγραφή από τη City το 2015.

Δεν θα είναι καθόλου εκτός πραγματικότητας να πούμε ότι ο Άγγλος μέσος, είναι μία από τις καλύτερες ελεύθερες μετεγγραφές στην Premier League την τελευταία δεκαετία περίπου.

Για την ιστορία, ένας μέσος της Liverpool που μετακινείται ελεύθερος στην Brighton, είναι μια γνωστή ιστορία καθώς το καλοκαίρι του 2020, ο Adam Lallana έκανε το ίδιο δρομολόγιο.

Απέρριψε την πρόταση της Everton ο James Milner
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com