Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tony Cascarino: «Πάρτε τον Ivan Toney στην Liverpool»

Tony Cascarino: «Πάρτε τον Ivan Toney στην Liverpool»

Ο Tony Cascarino προέτρεψε τη Liverpool να «σκεφτεί μια κίνηση» για τον Ivan Toney της Brentford, ο οποίος έχει κερδίσει την εκτίμηση του Jamie Carragher.

Στην τελευταία του στήλη για τους Times, ο 60χρονος πρώην επιθετικός των Celtic και Chelsea, έγραψε για το πώς τον εντυπωσίασε η απόδοση του Ivan Toney με την Brentford απέναντι στους Reds το περασμένο Σάββατο και συνέστησε στην ομάδα του Jurgen Klopp -μεταξύ άλλων συλλόγων της πρώτης κατηγορίας- να σκεφτεί να προσπαθήσει να τον δελεάσει από τις Bees.

Ο αρθρογράφος δήλωσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω την τεχνική βελτίωση του Ivan Toney τους τελευταίους 18 μήνες. Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στο Anfield. Ο επιθετικός της Brentford έχει προσθέσει κάθε είδους επιδέξιες πινελιές στο παιχνίδι του, όπως η έξυπνη πάσα που βοήθησε στο ακυρωθέν γκολ του Bryan Mbeumo.»

«Έχει μια φινέτσα που, τολμώ να πω, απηχεί εκείνη του Dennis Bergkamp. Η λεπτότητα του Toney συμπληρώνει το ανάστημα και το τελείωμά του. Η Liverpool, η Chelsea, η Arsenal και η Manchester United θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο μιας μετακίνησης».

Ο 27χρονος ηγήθηκε των δύο πρώτων εντυπωσιακών σεζόν της Brentford στην Premier League, σημειώνοντας 32 γκολ στην πρώτη κατηγορία σε αυτό το διάστημα, με τα 20 να έχουν σημειωθεί κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.

Αν και τα πέναλτι αντιπροσωπεύουν λίγο περισσότερο από το ένα τρίτο αυτού του συνόλου, ο Toney έχει δείξει ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένας απλός ειδικός στα πέναλτι, κάτι που ο Carragher ήθελε να τονίσει.

Ο πρώην αμυντικός της Liverpool δήλωσε για τον επιθετικό των Bees στο Sky Sports τον Μάρτιο: «Το παιχνίδι του και το να φέρνει παίκτες μέσα, θυμίζει πολύ τον Harry Kane κατά κάποιο τρόπο. Θεωρώ τον Ivan Toney σπουδαίο παίκτη. Δεν είναι απλώς ένας σκόρερ. Το παιχνίδι του είναι κάτι περισσότερο από έναν απλό σκόρερ».

Το ρεκόρ τερμάτων του επιθετικού σε αυτό το επίπεδο για μια ομάδα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ένατη θέση μιλάει από μόνο του, αλλά όσον αφορά την πιθανή κίνηση των Reds για την απόκτησή του, άλλες θέσεις στην ομάδα πρέπει να έχουν προτεραιότητα.

Ο Klopp είναι ήδη ευλογημένος με αφθονία επιλογών στην επίθεση, ενώ οι επιλογές στη μεσαία γραμμή και την άμυνα είναι λιγότερο άφθονες, συν η απόκτηση ενός εφεδρικού τερματοφύλακα, που θα μπορούσε επίσης να βρίσκεται στη λίστα με τις καλοκαιρινές αγορές, εν μέσω φημών για έξοδο του Caoimhin Kelleher. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Toney δεν θα πρέπει να τεθεί υπόψιν, αν προκύψει ανάγκη για επιθετική στελέχωση σε μεταγενέστερο στάδιο.

Tony Cascarino: «Πάρτε τον Ivan Toney στην Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com