Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός έδρας στην 1η αγωνιστική 2023/24 θέλει να παίξει η Liverpool

Εκτός έδρας στην 1η αγωνιστική 2023/24 θέλει να παίξει η Liverpool

Η Liverpool μπορεί να έχει τρεις αγώνες που απομένουν για την τρέχουσα σεζόν της Premier League, αλλά έχει ήδη υποβάλει επίσημο αίτημα στην EPL σχετικά με τη σύνθεση της λίστας αγώνων του 2023/24.

Όπως αναφέρει η «The Athletic», οι Reds ζήτησαν εκτός έδρας παιχνίδι για το πρώτο Σαββατοκύριακο της επόμενης περιόδου, λόγω της συνεχιζόμενης ανάπλασης του γηπέδου, με τις εργασίες για την επέκταση της εξέδρας Anfield Road Stand να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Ωστόσο, με μια δοκιμαστική εκδήλωση που πρέπει να διεξαχθεί προκειμένου να ληφθεί το απαραίτητο πιστοποιητικό ασφαλείας και με την έναρξη της σεζόν στην πρώτη κατηγορία να είναι προγραμματισμένη για τις 12 Αυγούστου, οι υπεύθυνοι του Merseyside ζήτησαν να ξεκινήσει η νέα χρονιά με μια εκτός έδρας αναμέτρηση, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τον εντός έδρας αγώνα την επόμενη εβδομάδα.

Ο Paul Cuttill, αντιπρόεδρος της Liverpool για τις λειτουργίες του σταδίου, δήλωσε: «Έχουμε υποβάλει το αίτημα, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από την Premier League».

Οι επικεφαλής των Reds αναμφίβολα ελπίζουν ότι το διευρυμένο Anfield θα είναι πλήρως λειτουργικό μέχρι το δεύτερο Σαββατοκύριακο του 2023/24 της Premier League, ώστε να αποφευχθεί η επανάληψη όσων συνέβησαν όταν άνοιξε η ανανεωμένη Main Stand πριν από επτά χρόνια. Τότε, η Liverpool έπαιξε τους τρεις πρώτους αγώνες της πρώτης κατηγορίας της χρονιάς εκτός έδρας, ζητώντας να μεταφερθεί ο δεύτερος αγώνας με την Burnley στο Turf Moor για να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής (Sky Sports).

Αν η EPL ικανοποιήσει το αίτημα του συλλόγου να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν με εκτός έδρας αναμέτρηση, θα είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που η ομάδα του Jurgen Klopp θα ξεκινήσει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος εκτός έδρας, αφού τον περασμένο Αύγουστο ταξίδεψε στη Fulham και στη Norwich για την πρεμιέρα της περιόδου 2021/22.

Όποια κι αν είναι η απάντηση της Premier League στη Liverpool, θα μάθουμε με βεβαιότητα αν θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες των υπευθύνων του Anfield τον επόμενο μήνα, όταν θα δημοσιευτεί η λίστα αγώνων 2023/24.

Εκτός έδρας στην 1η αγωνιστική 2023/24 θέλει να παίξει η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com