Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Luke Chambers υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Liverpool

Ο Luke Chambers υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Liverpool

Ο νεαρός αμυντικός της Liverpool Luke Chambers, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο, για να επεκτείνει την παραμονή του στους Reds τα επόμενα χρόνια. Ο Chambers, ο οποίος έφτασε στη Liverpool σε ηλικία έξι ετών, έχει εξελιχθεί καλά ως παίκτης των νέων νέων τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο 18χρονος είναι κυρίως αριστερός μπακ που μπορεί να λειτουργήσει και ως κεντρικός αμυντικός. Έκανε το ντεμπούτο του στην U18 κατά τη διάρκεια της σεζόν 2020/21 και ήταν μέλος της ομάδας της Αγγλίας U19 που κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι.

Αφού έκανε μια εμφάνιση στον πάγκο σε μερικά παιχνίδια στην πρώτη περίοδο της φετινής σεζόν, ο Chambers δόθηκε δανεικός στη σκωτσέζικη Kilmarnock τον Ιανουάριο, όπου έχει πραγματοποιήσει 11 εμφανίσεις μέχρι στιγμής, δίνοντας μια ασίστ σε ένα γκολ.

Μέχρι στιγμής, η Liverpool είναι γεμάτη στον τομέα του αριστερού μπακ, με τους Andy Robertson και Κώστα Τσιμίκα να μοιράζονται τα λεπτά συμμετοχής. Ωστόσο, σε μερικά χρόνια, ο πρώτος θα κλείσει τα 31 και ίσως χρειαστεί να αποχωρήσει σταδιακά, καθώς οι αμυντικοί δεν παίζουν σε κορυφαίο επίπεδο μέχρι τα 35 ή τα 36 στις μέρες μας.

Το καλύτερο σενάριο για τον Chambers θα ήταν να πάει για έναν ακόμη δανεισμό την επόμενη σεζόν, να αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία από την πρώτη ομάδα και να διεκδικήσει μια θέση στην ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του 2024. Η ευελιξία του 18χρονου θα μπορούσε να είναι ζωτικής σημασίας για τους Reds στην πορεία προς τα εμπρός.

Ο Luke Chambers υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com