Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε»

Klopp: «Θα πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε»

Σίγουρος για την καλοκαιρινή μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας παρουσιάστηκε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του πριν την αποψινή εντός έδρας αναμέτρηση με την Brentford.

Οι Reds κάνουν ήδη τα πλάνα τους ενόψει καλοκαιριού, με τον Alexis Mac Allister της Brighton να βρίσκεται στην κορυφή της λίστα τους, όσο αφορά τον χώρο του κέντρου.

Από τη μεσαία γραμμή των Reds θα υπάρξουν σημαντικές αποχωρήσεις, με τα συμβόλαια των James Milner, Naby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain να λήγουν και να μην ανανεώνονται, ενώ και ο Bobby Firmino θα αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Ο Γερμανός προπονητής ερωτηθείς για τις μεταγραφές είπε:

“ Θα φέρουμε καινούριους παίκτες. Είμαι σίγουρος πως θα φέρουμε τους παίκτες που θέλουμε και τους παίκτες που θα μας βοηθήσουν. Είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτό. ”

“ Δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε στο 100% πριν υπογράψουν οι παίκτες, αλλά πάντα συνέβαινε αυτό. Δεν μπορούμε να αγοράσουμε έναν παίκτη, αν είναι υπερκοστολογημένος. Δεν μπορούμε να το κάνουμε. ”

“ Κάποιες ομάδες ίσως προσπαθήσουν να ανεβάσουν την τιμή, δεν το ξέρω αυτό. Αν όμως εντοπίσεις μια θέση, στην οποία χρειάζεσαι ενίσχυση, τότε δεν έχεις μια και μοναδική επιλογή. ”

“ Πρέπει όλες οι επιλογές να είναι καλές. Ίσως υπάρχει ένα φαβορί, αλλά αν η άλλη ομάδα δεν θελήσει να πουλήσει ή αν κάποιος άλλος δώσει τα χρήματα, τότε δεν μπορείς να πας σε αυτή την επιλογή. ”

Σε πρώτο πλάνο ο Mac Allister.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com