Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε στις πέντε σερί νίκες»

Henderson: «Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε στις πέντε σερί νίκες»

Ο Jordan Henderson πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά της Liverpool στις προπονήσεις, αποδίδει καρπούς αφού επέκτειναν το σερί νικών της στην Premier League σε πέντε αγώνες.

Οι Κόκκινοι νίκησαν τη Fulham με 1-0 στο Anfield το βράδυ της Τετάρτης, χάρη στο πέναλτι του Μο Salah στο πρώτο ημίχρονο και σε αρκετές αποκρούσεις του Alisson στο παιχνίδι.

Μιλώντας στο Liverpoolfc.com μετά τον αγώνα, ο Henderson έριξε φως στο παρασκήνιο της πρόσφατης αναζωπύρωσης της ομάδας και περιέγραψε λεπτομερώς την προσέγγιση για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Διαβάστε τι είπε στο επίσημο site της Ομάδας ο αρχηγός των Κόκκινων.

Είναι πάντα ωραίο να παίρνεις σερί νίκες και από αυτό αποκτάς λίγη παραπάνω δυναμική, λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση και τα πράγματα αλλάζουν. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη τη σεζόν για να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό, αλλά δουλεύει καλά τα τελευταία πέντε παιχνίδια περίπου, αν όχι περισσότερα. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν

Αισθάνεστε διαφορετικά όσον αφορά την αυτοπεποίθηση με τη φόρμα που βρίσκεστε και τη δυναμική που έχετε αυτή τη στιγμή;

Όταν κάνεις συνεχόμενες νίκες, η αυτοπεποίθηση έρχεται, η δυναμική έρχεται επίσης και μπορείς να το αισθανθείς στα τελευταία παιχνίδια. Αλλά δεν είναι εύκολο, πρέπει ακόμα να δουλέψεις γι’ αυτό, πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Κάθε παιχνίδι στην Premier League είναι μια διαφορετική πρόκληση και πρέπει απλώς να έχουμε σκυμμένο το κεφάλι, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να δούμε πού θα μας οδηγήσει, που θα φτάσουμε στο τέλος της χρονιάς.

Ήσουν ευγνώμων σε μερικές καλές αποκρούσεις από τον Alisson. Δεν σε απογοητεύει ποτέ, έτσι δεν είναι;

Όχι! Χρειάστηκε να βασιστούμε σε αυτόν μερικές φορές, για να είμαστε δίκαιοι! Αλλά ήταν καταπληκτικός και πάλι, πάντα εκεί όταν χρειαζόταν για εμάς.

Προφανώς η βαθμολογία φαίνεται καλύτερη από ό,τι είχε κάνει για λίγο. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να συνεχίσετε να πιέζετε τις ομάδες από πάνω σας και να συνεχίσετε να κερδίζετε τα παιχνίδια σας…

Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι άλλες ομάδες. Ειδικά με την ασυνέπεια που είχαμε για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο τι μπορούμε να κάνουμε και τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα ως ομάδα. Παίρνουμε αυτό που μας αξίζει σε αυτό το πρωτάθλημα. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο, αλλά για εμάς είναι να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, στην επόμενη πρόκληση και ελπίζουμε ότι αυτό θα μας φέρει σε καλή θέση στο τέλος αυτής της σεζόν.

Henderson: «Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε στις πέντε σερί νίκες»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com