Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προχωρά για Mac Allister η Liverpool

Προχωρά για Mac Allister η Liverpool

Την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή θέλει να πραγματοποιήσει η Liverpool, η οποία κινείται και επίσημα πλέον για την απόκτηση του Alexis Mac Allister από την Brighton.

Ο μέσος δεδομένα θα αποχωρήσει μέσα στο επόμενο διάστημα από τους Seagulls και η Liverpool θέλει να κινηθεί έξυπνα και να τον κάνει δικό της, κερδίζοντας την Manchester United, η οποία επίσης φέρεται να ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή.

Τα νεότερα που προκύπτουν από το Νησί, είναι πως οι Reds συναντήθηκαν με τον Αργεντινό διεθνή, ώστε να του παρουσιάσουν το πλάνο τους και να του καταθέσουν την προσφορά τους.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον περασμένο Δεκέμβριο αρέσει πάρα πολύ στον Jürgen Klopp και είναι πλέον στην κορυφή της Κόκκινης λίστας, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Jude Bellingham, ο οποίος οδεύει προς Μαδρίτη.

Η υπόθεση απόκτησης του 24χρονου άσου δεν θεωρείται και δεν είναι τελειωμένη από τους Reds, όμως όλες οι πηγές, εντός και εκτός Νησιού, συμφωνούν πως βρίσκονται σε θέση ισχύος και μπροστά από τους ανταγωνιστές της.

Πολλά θα κριθούν από το ποσό που θα ζητήσει η Brighton για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, με τις φημολογίες να αναφέρουν πως θα πλησιάζει τα £70 εκατομμύρια, αλλά και από την τελική απόφαση του ίδιου.

Ο Mac Allister έχει πετύχει 9 τέρματα στη φετινή Premier League, σημειώνοντας το τελευταίο του το βράδυ της Πέμπτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κόντρα στη Manchester United, χαρίζοντας στην ομάδα του το τρίποντο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πέραν του Mac Allister, στις πρώτες θέσεις της λίστας της Liverpool βρίσκονται και οι Mason Mount και Ryan Gravenberch, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι το προχωρημένο, πέραν του επιβεβαιωμένου ενδιαφέροντος.

Δεδομένα βαδίζουμε σε ένα κρίσιμο καλοκαίρι για τους Reds, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ανανεώσουν το ρόστερ τους και ειδικότερα τη μεσαία τους γραμμή.

Ο Alexis Mac Allister αρέσει στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com