Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Stuart Attwell: «Δεν ήταν πέναλτι του Diop στον Nunez»

Stuart Attwell: «Δεν ήταν πέναλτι του Diop στον Nunez»

Η Liverpool νίκησε τη Fulham χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Mo Salah στο πρώτο ημίχρονο και έκτοτε προέκυψε ότι ο διαιτητής είπε σε παίκτη της Fulham «δεν ήταν πέναλτι».

Όταν ο Darwin Nunez τσίμπησε την μπάλα από τον Issa Diop στην περιοχή της Fulham, ο κεντρικός αμυντικός της Fulham έβγαλε το πόδι του και ήρθε σε επαφή με τον Ουρουγουανό. Αυτό ώθησε τον διαιτητή Stuart Attwell να καταλογίσει πέναλτι στο τέρμα μπροστά στην Anfield Road. Οι παίκτες της Fulham ισχυρίστηκαν ωστόσο, ότι ο Nunez είχε ήδη πέσει στο έδαφος και συνέχισαν τις διαμαρτυρίες τους και μετά το τελικό σφύριγμα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Fulham, ο μέσος Tom Cairney δήλωσε: «Ο διαιτητής πήρε μια απόφαση, νόμιζα ότι είδε επαφή. Τον ρώτησα στον αγωνιστικό χώρο, ‘σε παρακαλώ απλά σιγουρέψου ότι θα το ελέγξουν’.»

«Είπε ότι το έλεγξαν, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είπε σε έναν από τους παίκτες μας ότι δεν ήταν πέναλτι, οπότε είναι απογοητευτικό, επειδή θα έπρεπε να πηγαίνει στο VAR για να πάρουν τη σωστή απόφαση».

Ο Cairney πρόσθεσε ότι ήταν μια «κλωτσιά στα γεννητικά όργανα» και περιέγραψε τη δική του εκδοχή των γεγονότων. «Ο Issa Diop δεν τον άγγιξε, ο Nunez έκανε ένα ακόμη βήμα και μετά έπεσε, και μετά χάνεις από κάτι τέτοιο στο Anfield, το οποίο είναι απογοητευτικό όταν προσπαθούμε να ανέβουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε», ανέφερε ο 32χρονος.

Μετά τον αγώνα, ο προπονητής Marco Silva άφησε να εννοηθεί ότι ο παίκτης στον οποίο μίλησε ο Attwell στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Diop, ο οποίος παραδέχθηκε το φάουλ που οδήγησε στο πέναλτι. Το αφεντικό των Cottagers δήλωσε: «Μπορώ να σας πω ότι ο Issa [Diop] μίλησε με τον διαιτητή κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου και ξέρω τι είπε ο διαιτητής στον Issa».

Όπως και ο Cairney, ο Silva ήταν δυσαρεστημένος με την απόφαση του VAR να μην επέμβει. «Το να δίνεις ένα τέτοιο πέναλτι και μετά το VAR να μην το παίρνει πίσω, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Είναι δύσκολο, πραγματικά, να το καταλάβουμε», δήλωσε ο Πορτογάλος. «Ξέρω τι θα [ακούσω] τις επόμενες ημέρες, ότι ήταν μια σκληρή απόφαση. Όταν ο Darwin άγγιξε τη μπάλα, άρχισε να βουτάει ο ίδιος και να ακουμπάει το αριστερό πόδι στον Issa.»

Το πέναλτι ήταν μόλις το τέταρτο που κερδίζει η Liverpool στη φετινή Premier League, με το πρώτο να έρχεται στις 11 Μαρτίου, πάνω από έξι μήνες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος . Ο Salah έχει σκοράρει τα δύο τελευταία του από το σημείο του πέναλτι, ενώ τα δύο προηγούμενα τα έχασε.

Stuart Attwell: «Δεν ήταν πέναλτι του Diop στον Nunez»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com