Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέλος εποχής: Αποχωρεί για την Brighton o James Milner

Τέλος εποχής: Αποχωρεί για την Brighton o James Milner

Ακόμη ένας παίκτης θα αποχωρήσει από τη Liverpool το καλοκαίρι, αφού ο James Milner θα αγωνίζεται στη Brighton από το καλοκαίρι.

Ο 38χρονος μέσος φέρεται να δέχθηκε πρόταση των Γλάρων για συμβόλαιο μονοετούς συνεργασίας και, αφού η Liverpool δεν ήταν πρόθυμη να προχωρήσει σε ανανέωση, έδωσε τα χέρια με τον σύλλογο του νότου.

Έτσι, ολοκληρώνεται ένας 8ετής, άκρως πετυχημένος, γάμος. Ο Milner έφτασε το καλοκαίρι του 2015 στο Anfield για να καλύψει το κενό που άφηνε η φυγή του Steven Gerrard. Ήρθε ως… παρατημένος από την Manchester City και κατάφερε να κλείσει πολλά… στόματα, αφού από τότε έγινε βασικό γρανάζι της κόκκινης μηχανής.

Σημείωσε, μέχρι στιγμής, 328 συμμετοχές με τη Liverpool, με 26 γκολ και 48 ασίστ, έγινε ο ρέκορντμαν σε ασίστ σε μία σεζόν του Champions League (με εννέα το 2017/18) και κατέκτησε κάθε τρόπαιο με τη κόκκινη φανέλα.

Παρά το ότι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Jurgen Klopp, κρίθηκε προτιμότερο να μην του γίνει πρόταση ανανέωσης και να αναζητήσει ο ποδοσφαιριστής αλλού τη συνέχεια μιας καριέρας πλούσιας που ο ίδιος πιστεύει ότι έχει ακόμα ζωή.

Στη Brighton από το καλοκαίρι ο James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com