Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιο Liverpool – Tottenham από αυτό που είδαμε, δεν γίνεται…

Πιο Liverpool – Tottenham από αυτό που είδαμε, δεν γίνεται…

Γράφει ο Μιχαάλης Ιωαννίδης, φίλος της Ομάδας, του site μας, της σελίδας μας και συντάκτης του ionmike.gr.

Ένα από τα πιο «τρελά» παιχνίδια της σεζόν έλαβε χώρα στο Anfield, με τη Liverpool να επικρατεί με σκορ 4-3 της Tottenham.
Σε μια αναμέτρηση όπου το τρίποντο ήταν υψίστης σημασίας για αμφότερες τις ομάδες, η «ποδοσφαιρική παράνοια» που τις συντροφεύει καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και όχι μόνο, ξεδιπλώθηκε ολότελα στο χορτάρι.
Σε αυτά τα 90 λεπτά, είδαμε πραγματικά όλα τα στραβά και τα καλά των δύο ομάδων σε υπερθετικό βαθμό.

Το Άνφιλντ θα είναι Άνφιλντ. Ήταν έδρα που τρόμαζε όταν το ρόστερ της Λίβερπουλ ήταν κατά πολύ υποδεέστερο από το τωρινό. Οι «Ρεντς» απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως μέσα σε 15 λεπτά μπορούν να «διαλύσουν» όποια ομάδα θέλουν, ανεξάρτητα από το «κακό φεγγάρι» στο οποίο βρίσκονται.

Ο Λουίς Ντίαζ αγωνίστηκε ξανά ως βασικός για τη Λίβερπουλ, μετά τη 10η αγωνιστική και το σοβαρό τραυματισμό του. Χρειάστηκε μόλις ένα άγγιγμα της μπάλας, για να καταφέρει να βρει και πάλι δίχτυα.

Ακόμα και αν υπήρχε φετινό παιχνίδι στο οποίο ο Άρνολντ έδειχνε να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα αμυντικά, ο Ρόμπερτσον ήθελε μάλλον το παιχνίδι να αποκτήσει εκ νέου ενδιαφέρον. Κάνοντας αβίαστα λάθη, τα οποία η Λίβερπουλ δεν πλήρωσε από τύχη.

Η εμφανής υπεροχή έναντι του αντιπάλου που έχει σε πολλά ματς η Λίβερπουλ αποδείχθηκε πως δε θέλει και πολύ για να διαταραχθεί. Αρκεί μια καλά οργανωμένη επίθεση-αντεπίθεση από τον εκάστοτε αντίπαλο. Στην πρώτη της η Τότεναμ σκόραρε. Μάλιστα σε αυτή τη φάση ο Πέρισιτς εξέθεσε τον Βαν Ντάικ. Μια ενέργεια που δύσκολα πετυχαίνεις κόντρα στον Ολλανδό.

Ο Σον απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του για την Τότεναμ. Ακόμα και ένα τέτοιο ματς. Αν και τον σταμάτησαν τα δοκάρια, πέτυχε γκολ και δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Ο Νούνιες δέχεται οδηγίες από τον Τιάγκο Αλκάνταρα πριν την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Ο Γερμανός τεχνικός συνεχίζει να κοιτά απορημένος τον Τιάγκο καθώς επιστρέφει να καθίσει στον πάγκο.

Το γκολ που πέτυχε ο Νοτιοκορεάτης φανερώνει για ακόμα μια φορά την τρομερή έλλειψη συγκέντρωσης που υπάρχει στην άμυνα της Λίβερπουλ. Το ματς βρίσκεται στο 78′. Η Τότεναμ θέλει ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι και η άμυνα της Λίβερπουλ το προσφέρει απλόχερα. Κανένας δεν επιβλέπει τον πιο κινητικό παίκτη της Τότεναμ.

Ο Ριτσάρλισον πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τότεναμ στην Πρέμιερ στο 93′ και ισοφαρίζει σε 3-3. Σκοράρει μετά από ένα χρόνο. Πικάρει τους οπαδούς των «Ρεντς», με τους οποίους δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις και πανηγυρίζει έξαλλα. Όλα αυτά κόντρα στη Λίβερπουλ και μέσα στο Άνφιλντ.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ζότα εκμεταλλεύεται την τραγική λάθος πάσα του Λούκας Μόουρα και σκοράρει δημιουργώντας τη μεγαλύτερη εναλλαγή συναισθημάτων που μπορεί να νιώσει ένας οπαδός.
Ο Πορτογάλος ο οποίος δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τα video games και το FIFA, πανηγυρίζει το νικητήριο τέρμα με τον γνωστό του τρόπο. Παριστάνοντας ότι παίζει ποδοσφαιράκι…

Ο Κλοπ πανηγυρίζει έξαλλα και τρέχει προς το μέρος του τέταρτου διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί προφανώς για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις προηγουμένως. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του σπριντ παθαίνει μάλλον κάποιο τράβηγμα, με το εν λόγω στιγμιότυπο όπως είναι φυσιολογικό να γίνεται viral.

Τέλος ο Γερμανός τεχνικός κατηγόρησε τον διαιτητή Πολ Τίρνεϊ ότι… κάτι έχει απέναντι στη Λίβερπουλ στο Sky Sports, με τις δηλώσεις του να παίρνουν διαστάσεις και να κινδυνεύει πλέον με σοβαρή τιμωρία.
Τι άλλο θα περίμενες να δεις από ένα Λίβερπουλ – Τότεναμ για να είναι πιο ολοκληρωμένο?

Πιο Liverpool – Tottenham από αυτό που είδαμε, δεν γίνεται…
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com