Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι τραυματισμό έχει ο Klopp & πόσο καιρό θα του πάρει για να αναρρώσει

Τι τραυματισμό έχει ο Klopp & πόσο καιρό θα του πάρει για να αναρρώσει

Ο Jurgen Klopp υπέστη ενοχλήσεις στο πόδι του μετά τον πανηγυρισμό του τέταρτου και νικητήριου γκολ των Reds επί της Tottenham, το απόγευμα της Κυριακής.

Αν και μπορεί να φαινόταν αστείο να βλέπεις τον Jürgen Klopp να τρέχει με ευφορία πανηγυρίζοντας το γκολ του Diogo Jota, που εξασφάλισε στους Reds την νίκη και τους ανέβασε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, εντούτοις ο κώδωνας κινδύνου σήμανε όταν ο Γερμανός επέστρεψε στον πάγκο με ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι, με πολλούς να ισχυρίζονται ότι ήταν απλώς μια μικρή σύσπαση από την ξαφνική κίνηση, αλλά ο ίδιος ο προπονητής το αρνήθηκε και εξήγησε τη σοβαρότητα του ζητήματος.

Με τους τρεις πόντους στο «σακκούλι», το αφεντικό των Reds μίλησε λίγο για την ταλαιπωρία του στον πανηγυρισμό, με τον Γερμανό να υποστηρίζει ότι η κατάσταση σχετίζεται άμεσα με το οπίσθιο οπίσθιο τμήμα του, το οποίο είναι ήδη σε άσχημη κατάσταση. Αυτός ο μυς επισημαίνει ο τραυματισμός του Klopp βρίσκεται ακριβώς στο πίσω μέρος του μηρού, μια περιοχή όπου ο Jurgen έσφιγγε δυνατά λόγω του πόνου. «Ο ιγνυακός τένοντας μου είναι ήδη σε πολύ κακή κατάσταση».

Ο ίδιος προπονητής δέχτηκε ότι αυτή η απροσδόκητη αντίδραση που είχε, ήταν άμεση τιμωρία για την «κακή» του συμπεριφορά στον πανηγυρισμό, καθώς στα βίντεο μπορείτε να δείτε ότι εκτός από το να φωνάξει στο γκολ του Jota, πήγε ο ίδιος εκεί που ήταν ο τέταρτος διαιτητής, για να πανηγυρίσει τη νίκη του στο το πρόσωπό του. «Είναι μια τιμωρία που όταν δεν συμπεριφέρεσαι με τον σωστό τρόπο», είπε.

Εκτός από το ότι ο Κlopp έχει δείξει σημάδια κόπωσης από μια πολύ δύσκολη σεζόν, ο Γερμανός πρέπει τώρα να ανησυχεί και για την ενόχλησή του στους μηρούς και αν δεν φταίει ο οπίσθιος μηρός για τον πόνο του, ο ίδιος προπονητής λέει ότι μπορεί να είναι πρόβλημα προσαγωγών. Με την ενόχληση να είναι πολύ επώδυνη σε κάθε περίπτωση. «Δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται για οπίσθιο μηριαίο. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένας προσαγωγός… Είναι επώδυνο»

Τι τραυματισμό έχει ο Klopp & πόσο καιρό θα του πάρει για να αναρρώσει;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com