Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Fulham, Tierney και τραυματίες

Ο Klopp για Fulham, Tierney και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Fulham για την Premier League.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για την θλάση που έπαθε την Κυριακή:

“ Δεν έκανα εξετάσεις εγώ! Θα ήμουν εκτός για έξι εβδομάδες, αν ήμουν παίκτης. ”

Για τους τραυματισμούς:

“ Ο Bobby έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι έτοιμος για τον αγώνα. Το ίδιο ισχύει και για τον Naby. ”

Για τον πανηγυρισμό του στο 4-3:

“ Η όλη κατάσταση δεν έπρεπε να έχει συμβεί καθόλου. Ήταν από συγκίνηση και θυμό, ποτέ δεν ήταν καλό αυτό. Γι’ αυτό πανηγύρισα με τον τρόπο που πανηγύρισα. ”

“ Αυτή ήταν η κατάσταση, το «όχι φάουλ» στον Mo. Δόθηκε ως φάουλ για τους Spurs και μετά το γκολ. Μετά σκοράρουμε εμείς. Θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος, αλλά ήμουν ακόμα θυμωμένος. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν φώναξα τίποτα κακό και δεν μπορούσα να τον πλησιάσω καθόλου γιατί ένιωθα τους μυς μου. ”

“ Δεν περίμενα δεύτερη κόκκινη κάρτα, περίμενα κίτρινη εκείνη τη στιγμή. Ο Paul Tierney ήρθε σε εμένα και μου μου είπε «για μένα ήταν κόκκινη, αλλά λόγω του τέταρτου, είναι κίτρινη! ”

“ Μπήκα μέσα στα αποδυτήρια, προσπάθησα να ηρεμήσω και δεν τα κατάφερα όταν μίλησα στον Τύπο. Μετά είπα ότι αυτό που είπε δεν ήταν εντάξει. Σκέφτηκα ότι δεν ήταν εντάξει γιατί δεν δόθηκε η κόκκινο, αλλά άνοιξα το θέμα και έπρεπε απλώς να πω ότι είπε ότι ήταν κόκκινη κάρτα. ”

“ Είπα αυτό που είπα και ξέρω ότι προφανώς οι διαιτητές είναι πολύ θυμωμένοι με αυτό που είπα. Είπαν ότι έλεγα ψέματα, αλλά δεν είπα ψέματα. Δεν έπρεπε να πω κάποια πράγματα, αλλά δεν είπα ψέματα. ”

“ Ξέρω ότι ο Paul Tierney δεν το κάνει επίτηδες, απολύτως καθόλου, αλλά έχουμε αυτή την ιστορία. Δεν έχει συμβεί σκόπιμα, αλλά είναι ακόμα εκεί, αυτό είναι το συναίσθημα. ”

“ Κερδίσαμε ένα θεαματικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι με 4-3 και οι μόνοι τίτλοι ήταν αυτοί που δημιούργησα. Για αυτό φταίω εγώ. Περιμένουμε αντίδραση τώρα γιατί όλοι λένε ότι θα έρθει η τιμωρία. ”

Για τη νίκη της Κυριακής:

“ Είμαστε ικανοί να κάνουμε πολύ καλά πράγματα. Κόντρα στην Tottenham, το παιχνίδι άνοιξε πραγματικά και ήμασταν υπεύθυνοι που το αφήσαμε να συμβεί, αλλά το ανατρέψαμε ξανά. Ο Diogo συνειδητοποίησε τι θα μπορούσε να συμβεί στο τέλος. ”

“ Νομίζω ότι το κύριο πρόβλημα ήταν ότι ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού που μας έβαλε σε λάθος δρόμο. Ο τρόπος που παίξαμε στην αρχή ήταν απολύτως εξαιρετικός. ”

“ Θα ήθελα τα θετικά να υπερισχύουν των αρνητικών για να είμαι ειλικρινής. Τα αρνητικά ήταν επίσης προφανή, αλλά τα καλά πράγματα δεν τα θεωρώ δεδομένα. Θα πρέπει να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, πρέπει να το κάνουμε ξανά. ”

Αν θα αποδεχθεί την πιθανή τιμωρία του:

“ Δεν ξέρω, για να είμαι ειλικρινής, μάλλον πρέπει να περιμένω τιμωρία. Νομίζουν ότι αμφισβήτησα την ακεραιότητα του διαιτητή. Αυτή τη στιγμή, δεν το κάνω αυτό. ”

“ Η κόκκινη κάρτα απέναντι στη City ήταν το ίδιο σημείο και ο ίδιος παίκτης, συμμετείχε ο Mo Salah. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο γι’ αυτό, πρέπει να περιμένουμε να δούμε με τι τιμωρία θα επιστρέψουν. ”

Για τον Luis Diaz πρόσθεσε:

“ Υπέροχος, σούπερ, τι γκολ. Ήταν πολύ ωραίο να τον βλέπεις. Ήταν στην προπόνηση για λίγο, το επίπεδο δύναμής του μειώθηκε ελαφρώς, αλλά τον αφήσαμε να το ξεπεράσει. Τον επιλέξαμε να ξεκινήσει και ήταν κορυφαίος. Πολύ καλά νέα για εμάς. ”

Για τον αγώνα με τη Fulham:

“ Κάνουν μια υπέροχη σεζόν, εξακολουθούν να αποδίδουν, αλλά ίσως να μην έχουν τα ίδια αποτελέσματα όπως πριν. Είναι πολύ καλή ομάδα και γνωρίζουμε πόσο καλοί είναι. ”

Αν θα υπάρξουν αλλαγές στην επίθεση:

“ Ποτέ δεν το είδα ως πρόκληση να κάνεις αλλαγές για να είμαι ειλικρινής. Πρέπει να παίρνεις αποφάσεις, αυτό κάνουμε. Δεν είναι πρόκληση, είναι απλώς ένα πράγμα που πρέπει να κάνεις. ”

“ Ο Bobby είναι εκτός, ο Diogo δυσκολεύεται [πρόβλημα με την πλάτη]. Δεν μπορούσε να προπονηθεί πριν το ματς εναντίον των Spurs, αλλά έπαιξε και δεν έχει προπονηθεί από τότε. Είναι αμφίβολος, ελπίζω να αναρρώσει. ”

Ο Luis Diaz επέστρεψε στα γκολ την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com