Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jones: «Αφήσαμε το γκάζι κόντρα στην Tottenham»

Jones: «Αφήσαμε το γκάζι κόντρα στην Tottenham»

Για την δύσκολη νίκη Κυριακάτικη νίκη με 4-3 επί της Tottenham στο Anfield, καθώς και για το γκολ του, μίλησε ο Curtis Jones.

Ο γεννημένος στο Liverpool μέσος πέτυχε το πρώτο του φετινό τέρμα την Κυριακή, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης.

Για τη νίκη είχε να πει:

“ Κατέληξε να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε φανταστικά και προηγηθήκαμε 3-0, αλλά τους αφήσαμε να επιστρέψουν, αλλά σε αυτήν την ομάδα αυτή τη στιγμή το πνεύμα είναι υψηλό, καθώς και η αυτοπεποίθηση φυσικά. ”

“ Βγάλαμε λίγο το πόδι από το γκάζι. Ήμασταν 3-0 μέσα σε 15 [λεπτά] και εγώ επίσης, κρατούσα λίγο περισσότερο την μπάλα. ”

“ Ήταν νωρίς στο παιχνίδι, οπότε αν ποτέ είσαι έτσι [3-0] θα πρέπει πάντα να κρατάς το πόδι σου στο γκάζι και να προσπαθείς να βρεις ένα τέταρτο, πέμπτο ή ακόμα και ένα έκτο γκολ. Τους επιτρέψαμε να μπουν και δώσαμε στον εαυτό μας μια σκληρή δουλειά, αλλά όπως είπα, η δουλειά έγινε στο τέλος. ”

“ Η νίκη είναι νίκη και αυτό είναι το σημαντικότερο. ”

Όσο για το γκολ του:

“ Μιλάμε πάντα για [την ποιότητα του] Trent και μόλις η μπάλα βρισκόταν στα πόδια του έκανα την κίνηση και δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα επέλεγε εμένα. Ήταν ένα καλό γκολ. ”

“ Έχω ξαναπεί για την ομάδα και για εμένα προσωπικά αυτή η σεζόν ήταν δύσκολη. Ήταν μια περίοδος με τα πάνω και τα κάτω, αλλά τώρα βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου κερδίζουμε παιχνίδια με και οι επιδόσεις είναι καλές. ”

Οι Reds τα κατάφεραν κόντρα στην Tottenham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com