Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Το κάναμε δύσκολο για τους εαυτούς μας»

Jota: «Το κάναμε δύσκολο για τους εαυτούς μας»

Για τη νίκη με 4-3 επί της Tottenham χθες το απόγευμα μίλησε ο Diogo Jota, ο οποίος σκόραρε στο 95ο λεπτό και χάρισε στους Reds το πολύτιμο τρίποντο που τους ανέβασε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Πορτογάλος μίλησε για τη νίκη και το γκολ του:

“ Το κάναμε δύσκολο για τους εαυτούς μας, αλλά θα είναι μια μέρα που θα θυμόμαστε για τον κόσμο και για μένα. Τα γκολ της νίκης είναι πάντα ξεχωριστά. ”

“ Κάθε παίκτης ονειρεύεται να σκοράρει το νικητήριο γκολ την τελευταία στιγμή. Είναι φανταστικό συναίσθημα. ”

“ Ο προπονητής μου είπε ότι ήταν σημαντικό να παίρνω δεύτερες μπάλες, αυτό μου ζήτησε. Το δεύτερο γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στην Tottenham, είναι η Premier League και είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. ”

“ Ήταν μια μεγάλη στιγμή για εμένα και την ομάδα. Το να σκοράρεις το νικητήριο γκολ την τελευταία στιγμή είναι πάντα μια μέρα που θα θυμάσαι. Για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι.”

“ Το να φτάνουμε σε αυτό το σημείο μετά 3-0 είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε γιατί δεν είναι πραγματικά αποδεκτό να είναι 3-3 στο τέλος. Η νοοτροπία ήταν εκεί όμως γιατί πήγαμε μπροστά και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε το νικητήριο. Ευτυχώς το καταφέραμε για όλους. ”

Αν η ομάδα έχει πλέον επιστρέψει:

“ Ναι, δεν έχουμε κερδίσει 4 σερί ματς πριν αυτή τη σεζόν. ”

“ Τέσσερις συνεχόμενες νίκες είναι πολύ σημαντικές ειδικά σε αυτό το στάδιο της σεζόν όπου όλα κρίνονται. Πρέπει να συνεχίσουμε και τώρα έχουμε άλλο ένα παιχνίδι στο Anfield και πρέπει να εκμεταλλευτούμε. ”

Όσο για την φάση με τον Skipp:

“ Δεν είναι ένα υπέροχο τάκλιν. Άγγιξα επίσης την μπάλα. Νομίζω επίσης ότι κατεβάζει το κεφάλι του. Είναι γενναίο από αυτόν. Δυστυχώς είναι ένα πόδι στο πρόσωπο. Είδα ότι ο διαιτητής μπορούσε να δει ότι δεν το ήθελα. ”

Ο Diogo Jota χάρισε τη νίκη στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com