Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Αυτά είναι τα παιχνίδια στα οποία λατρεύουμε να παίζουμε»

Trent: «Αυτά είναι τα παιχνίδια στα οποία λατρεύουμε να παίζουμε»

Μετά τον νικηφόρο αγώνα των Reds επί των Spurs, ο Trent Alexander – Arnold έκανε δηλώσεις στο Sky Sports γύρω από το παιχνίδι και την τρελή κατάληξη του.

Διαβάστε παρακάτω τι είπε ο νεαρός διεθνής Άγγλος αμυντικός των Κόκκινων, στην κάμερα του καναλιού:

Για τη νίκη…

Είναι τρελό! Τι παιχνίδι ήταν αυτό! Αυτά είναι τα παιχνίδια στα οποία λατρεύουμε να παίζουμε. Το κάναμε δύσκολο για εμάς, αλλά ήταν ένα φανταστικό το τέλος του παιχνιδιού. Πράγματα που σας αρέσει να βλέπετε, για να είμαι ειλικρινής!

Για το αν το κυρίαρχο συναίσθημα στο τέλος ήταν ανακούφιση…

Δεν είναι τόσο μεγάλη ανακούφιση. Απλά πανηγυρισμοί, για να είμαι ειλικρινής. Όταν δέχεσαι τόσο αργά την ισοφάριση, προσπαθείς να πιέσεις για να πάρεις ξανά την νίκη. Περάσαμε από την απογοήτευση στην απόλυτη χαρά μέσα σε δυο λεπτά! Ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος να τελειώσεις ένα παιχνίδι.

Στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα η Liverpool…

Ασκήσαμε πίεση πάνω τους, αυτό ήταν το παιχνίδι μας. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που πρέπει να μάθουμε, δεν έπρεπε να χαλαρώσουμε μετά το 3-0. Αυτό δεν κάνουν οι κορυφαίες ομάδες. Έπρεπε να «σβήσουμε» το παιχνίδι, κάτι που νομίζαμε ότι κάναμε, αλλά παρέμειναν στο παιχνίδι και αντέδρασαν. Θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα γι ‘αυτούς η ισοπαλία, αλλά το ζητούμενο για εμάς είναι να κερδίζουμε παιχνίδια. Αυτό κάναμε σήμερα και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία.

Για τον υβριδικό του ρόλο στη μεσαία γραμμή…

Είναι ένα πλήρες ομαδικό σύστημα, δεν είναι μόνο η θέση μου που άλλαξε. Όλοι μέσα στο σύστημα πρέπει να αλλάξουν και να προσαρμοστούν σε αυτό, αλλά απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο μας και έχουμε ακόμα πράγματα να μάθουμε. Απολαμβάνουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και να κυριαρχούμε στα παιχνίδια. Πάει καλά και θα το δούμε στο τέλος της σεζόν.

Trent: «Αυτά είναι τα παιχνίδια στα οποία λατρεύουμε να παίζουμε»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com