Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Tottenham

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Tottenham

Χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα, αλλά όχι με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και την αντίδραση του στο γκολ του Diogo Jota, δήλωσε ο Jürgen Klopp μετά τη σπουδαία νίκη με 4-3 επί της Tottenham.

Ο Γερμανός αρχικά αναφέρθηκε στον Paul Tierney:

“ Δεν καταλαβαίνω το πως με κοιτάζει. ”

“ Στην Αγγλία κανείς δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίσει αυτές τις καταστάσεις, είναι πραγματικά δύσκολο και δύσκολο να το καταλάβεις. ”

“ Ο πανηγυρισμός μου ήταν περιττός, κάτι που ισχύει, αλλά αυτό που μου είπε όταν μου έδωσε την κίτρινη κάρτα δεν είναι εντάξει. ”

“ Έχουμε την ιστορία μας με τον Paul Tierney, πραγματικά δεν ξέρω τι έχει εναντίον μας, είπε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια. ”

“ Πώς μπορούν να δώσουν φάουλ στον Mo Salah (πριν το 3-3). ”

“ Ο οπίσθιος μηριαίος μου είναι αρκετά άσχημα. Είναι τιμωρία που δεν συμπεριφέρομαι με τον σωστό τρόπο. Θα πονάω για λίγες μέρες, ο κύριος Tierney δεν θα το κάνει. ”

Για τον τραυματισμό του μετά το 4-3:

“ Δεν είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για οπίσθιο μηριαίο. Θα μπορούσε επίσης να είναι προσαγωγός. Είναι επώδυνο. ”

Όσο για τον αγώνα και τη νίκη:

“ Τα καταφέραμε χάρη στον Diogo Jota, το κάνει θεαματικό και όλοι πάνε σπίτι τους με καλή διάθεση, αλλά είμαι ο προπονητής της ομάδας, οπότε πρέπει να αναφέρω και όλα τα άλλα. Σε 3 ημέρες πρέπει να τα πάμε καλύτερα. ”

“ Είχαν αμυντικό στήσιμο, αλλά ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι ήταν εξαιρετικός, όλα ήταν εκεί. Ήταν σχεδόν τέλεια, αλλά φαινόταν ότι αυτό μας οδήγησε σε λάθος δρόμο. ”

“ Κάναμε σούπερ ξεκίνημα στο παιχνίδι, εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι. Κορυφαία, κορυφαία απόδοση σε όλα τα τμήματα του ποδοσφαίρου. Πώς παίξαμε, πώς πιέσαμε, πώς κάναμε αντεπιθέσεις, πώς αμυνθήκαμε, πώς αντιδράσαμε. 3-0, ουάου, τι παιχνίδι που κάναμε. ”

“ Για μεγάλο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου ήταν το καλύτερο παιχνίδι που είχαμε παίξει μέχρι στιγμής. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό, δεχθήκαμε ένα γκολ αλλά ήταν η πρώτη φορά που δεν αμυνθήκαμε σωστά. ”

“ Εκτός από αυτό το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό. Το πρόβλημα είναι ότι οι Spurs δεν αλλάζουν καθόλου τη μπάλα, πάνε για αντεπιθέσεις ακόμα και στο 3-1. Απλώς αμύνονται, αντεπιτίθενται και παίρνουν στημένες φάσεις και αυτό το κάνει δύσκολο. ”

“ Ο Virg γλίστρησε κάτι που μπορεί να συμβεί, αλλά δεν πρέπει να έχουμε τέτοια κατάσταση. Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά ότι χρειάζονταν ξανά τον ρυθμό τους γιατί αν παίξουμε όπως ξεκινήσαμε δεν έχουν τρόπο να αμυνθούν εναντίον μας. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Το δεύτερο ημίχρονο είναι ανοιχτό γιατί άρχισαν να πιστεύουν ή συνέχισαν να πιστεύουν. Τους ανοίξαμε την πόρτα και φαινόταν σαν να τους πιέσαμε λίγο. ”

“ Το δεύτερο γκολ ήταν μια κατάσταση που επίσης δεν έπρεπε να συμβεί. Το τρίτο γκολ, είναι μια στημένη φάση στο 92ο λεπτό, πάντα δύσκολη. Θέλεις να αποφύγετε αυτού του είδους τις στημένες φάσεις. ”

“ Δόξα τω Θεώ, ο Diogo Jota μας έσωσε. Αυτό είναι υπέροχο. ”

“ Από πλευρά ανάπτυξης, υπήρξαν πολλά πράγματα που λάτρεψα σε αυτό το παιχνίδι και πολλά πράγματα που δεν μου αρέσουν. Αυτή είναι η ζωή μου και το συναίσθημα είναι ότι μου αρέσουν τα καλά μέρη τόσο πολύ που αισθάνομαι ότι μπορούμε να φτιάξουμε τα άλλα πράγματα. Ας συνεχίσουμε. ”

Γιατί χαλάρωσε η ομάδα μετά το 3-0: 

“ Το 3-0 δεν ήταν η ώρα για την ατμόσφαιρα, όλοι το παρεξήγησαν. Λατρεύω τους οπαδούς – όλους – αλλά στο παιχνίδι, λέω να μην τραγουδούν το τραγούδι μου! «Jürgen is a Red!» Δεν τελείωσε. Αφήστε το για αργότερα. Τραγουδήστε το στα μπαρ μετά. ”

Για την αποβολή του Jota που ζήτησε ο Mason:

“ Το τάκλιν του Diogo δεν ήταν σκόπιμο, ήταν ψηλό. Πραγματικά πιστεύω ότι ο Ryan Mason έχει άλλα πράγματα να μιλήσει. ”

“ Έχει να ανησυχήσει για άλλα πράγματα από το να θέλει τον Diogo εκτός αγώνα. ”

“ Οι Spurs πρέπει να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν μπορούν απλώς να κάνουν αντεπιθέσεις, πρέπει να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο με αυτήν την ομάδα. ”

Αν η Liverpool προλαβαίνει το Champions League:

“ Φυσικά όχι. Εάν η United και η Newcastle κερδίσουν όλα τα παιχνίδια, τότε πώς μπορούμε να φτάσουμε εκεί; ”

“ Η Brighton έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ποδοσφαίρου αυτό το Σαββατοκύριακο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, πρέπει να πω, ο Roberto De Zerbi, ουάου. Είναι πίσω μας με δύο παιχνίδια λιγότερα. Η Aston Villa εξελίσσεται. Αν μπορούμε να τους κρατήσουμε πίσω μας, θα είναι ήδη επιτυχία. ”

Αν ο εθνικός ύμνος θα ακουστεί το Σάββατο στο Anfield λόγω της στέψης του Καρόλου:

“ Είναι απόφαση του συλλόγου. Ξέρετε πού θέλετε να οδηγήσετε την απάντηση, δεν μπορώ να είμαι μέρος αυτής. Είμαι Γερμανός, μετράει η γνώμη μου; ”

Ο Mo Salah διαμορφώνει με πέναλτι το 3-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com