Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Forest, Nunez και Trent

Ο Klopp για Forest, Nunez και Trent

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του Σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με τη Nottingham Forest για την Premier League.

Ο τεχνικός των Reds ρωτήθηκε πρώτα για το τι περιμένει να δει από την ομάδα του:

“ Νομίζω το παιχνίδι με τη Leeds ήταν το καλύτερο που έχουμε παίξει αυτή τη σεζόν. Ξέρω ότι κάποιοι έλεγαν ότι η Leeds δεν ήταν έτοιμη για αυτό ή ότι ήταν ένα παιχνίδι δύο διαφορετικών ημιχρόνων, αλλά δεν το είδα έτσι.”

“ Για τη Leeds, ήμασταν πολύ δύσκολοι αντίπαλοι. Πετύχαμε προφανώς θεαματικά γκολ και είχαμε σταθερή απόδοση. ”

“ Δεν μπορώ να κάτσω εδώ και να εγγυηθώ κανένα αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να εγγυηθούμε επίπεδα απόδοσης. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι αν δεν σκοράρουμε νωρίς και όλες τις δυσκολίες που μπορείς να αντιμετωπίσεις και να τις ξεπεράσεις, τηρώντας το πλάνο και το πώς θέλουμε να παίξουμε. Είδα το πλάνο μας σε όλο το παιχνίδι με τη Leeds. ”

Για το ματς με τη Forest και τη συνέχεια:

“ Το μόνο παιχνίδι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε είναι το επόμενο παιχνίδι. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Δεν με νοιάζει τι θα ακολουθήσει αυτή τη στιγμή. ”

“ Όταν είσαι σε μια σούπερ στιγμή, το μόνο παιχνίδι που ανησυχείς είναι το επόμενο ματς. Όταν είσαι χαμηλά, επικεντρώνεσαι μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Δεν υπάρχει εναλλακτική. Πρέπει να δείξουμε όλο τον σεβασμό μας στη Forest. Είναι το ακριβώς αντίθετο από ένα φιλικό παιχνίδι, έχουμε και το Anfield και πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε επίσης. ”

“ Κάναμε την ανάλυση μας, η Forest έχει ένα ρεαλιστικό στυλ, βαθιές μπάλες, κόρνερ. Ο Steve Cooper έχει την ικανότητα να παίζει με διαφορετικούς τρόπους, αλλά δεν έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση η ομάδα του, οπότε είναι λογικό να είναι ρεαλιστές. Έχουν ταχύτητα μπροστά και τεχνική στη μεσαία γραμμή. ”

“ Η ποιότητα που έχουν είναι ξεκάθαρη και αν δεν σεβόμασταν την ποιότητά τους θα κάναμε ήδη ένα λάθος. ” Είπε ο Klopp.

Για τους τραυματισμούς:

“ Δυστυχώς, ο Bobby [Firmino] αντιμετώπιζει ένα μυϊκό πρόβλημα. Θα δούμε πόσο χρόνο θα πάρει για να επιστρέψει. Όχι πολύ σοβαρό. Σίγουρα θα είναι εκτός αύριο και για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Θα δούμε. ”

Για τη νέα θέση του Trent Alexander-Arnold:

“ Θα το δούμε αυτό. Σε κάθε θέση που έπαιξε, ο Trent είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Αυτός ο προωθημένος ρόλος του ταιριάζει πολύ. Είναι καλός. Είναι πρόκληση για άλλους παίκτες να καλύπτουν τους χώρους, όταν χάνουμε την μπάλα. ”

“ Δεν είναι η πρώτη φορά που παίξαμε έτσι. Είναι ελαφρώς διαφορετικό, αλλά όχι τόσο διαφορετικό. Ο Trent είναι ένας έξυπνος παίκτης, έχει να κάνει περισσότερο με το πώς είμαστε στημένοι στο γήπεδο. Μπορεί να παίξει τη θέση, χωρίς αμφιβολία. ”

“ Θα δούμε αν θα αγωνιστεί εκεί αύριο. Δεν είναι η λύση για όλα τα ποδοσφαιρικά προβλήματα φέτος, αλλά έχει τη δυνατότητα να παίξει εκεί, αυτό είναι ξεκάθαρο. Είναι απολύτως εντάξει, και θα δούμε πού θα οδηγήσει αυτό. ”

Για τον Mo Salah πρόσθεσε:

“ Έχω δουλέψει μαζί του για τόσο καιρό και ήμουν δίπλα του σε όλα τα ρεκόρ. Αλλά όταν είδα ότι πέτυχε τα περισσότερα γκολ με το αριστερό πόδι στην ιστορία της Premier League, ήταν τρελό. Απλά κοιτάω το ονόματα παρακάτω στη λίστα. ”

“ Είναι τεράστιο. Ξεπέρασε τον Robbie Fowler σε άλλο στατιστικό, ξέρω ότι στον Mo αρέσουν τέτοια πράγματα. Θα γεμίσει το ρεζερβουάρ του πριν από το παιχνίδι. ”

Όσο για τον Nunez:

“ Ο Darwin είναι ένας παίκτης με διαφορετικές δεξιότητες από όλους τους άλλους παίκτες μας. Είναι πολύ δυνατός, είναι μηχανή και έχει σκοράρει πολλά γκολ. Αλλά εξακολουθεί να προσαρμόζεται. ”

“ Τα αγγλικά του δεν είναι υπέροχα, δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Δεν βοηθάει αυτό για την πρώτη σεζόν, ειδικότερα όταν είναι μια δύσκολη σεζόν για όλους. Είναι ένα μακροπρόθεσμο project για εμάς. Καταλαβαίνω ότι θέλει να παίξει. ”

“ Καταλαβαίνω ότι ο Darwin δεν είναι πάντα καλά όταν δεν ξεκινάει, παρότι χαμογελάει, αλλά είναι απολύτως εντάξει. Όταν έχουμε 5/6 παίκτες διαθέσιμους μπροστά, πρέπει να πάρω αποφάσεις. Έτσι πρέπει να είναι. ”

“ Η πόρτα είναι για όλα τα παιδιά. Ήταν εξαιρετικός απέναντι στη Leeds. Όλοι όσοι μπήκαν στο παιχνίδι πήραν φωτιά. Θα έχουμε πέντε παιχνίδια σε δύο εβδομάδες, θα παίξει. ”

“ Είναι σέντερ φορ, αλλά χρειαζόμαστε ένα συγκεκριμένο στήσιμο για να παίξουμε και να αμυνθούμε από το κέντρο, αλλά πρέπει να το καταλάβουμε ως ομάδα αυτό. Έπρεπε να προσαρμοστούμε σε διαφορετική άμυνα και διαφορετικό επιθετικό μπροστά, έτσι είναι. ”

“ Μετά από αυτή τη σεζόν υπάρχει μια άλλη και είναι ήδη στο μυαλό μου τώρα. Ίσως μπορούμε να μάθουμε κάποια πράγματα που μπορεί να χρησιμοποιήσει, έτσι το βλέπω εγώ. Μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις, 100%. ”

“ Πρέπει να μάθει αγγλικά. Δεν μπορούμε να μεταφράζουμε τέσσερις γλώσσες στην προπόνηση. Αυτό θα τον βοηθήσει πάρα πολύ. ”

Για τους Elliott και Carvalho:

“ Και οι δύο προπονούνται εξαιρετικά. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, ξαφνικά να αφήνω πέντε παίκτες εκτός. Τρελό. Είναι σε σούπερ επίπεδο. Ο χαρακτήρας που δείχνουν είναι εξαιρετικός. ”

Ο Darwin Nunez σκόραρε ως αλλαγή κόντρα στη Leeds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com