Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάνει τα επόμενα παιχνίδια ο Firmino

Χάνει τα επόμενα παιχνίδια ο Firmino

Πρόβλημα τραυματισμού με τον Bobby Firmino προέκυψε για τη Liverpool, όπως έκανε γνωστό σήμερα ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου του ενόψει του αγώνα με τη Nottingham Forest.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποκόμισε ένα μυϊκό πρόβλημα σε προπόνηση στο AXA Training Centre και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα τουλάχιστον στα επόμενα τρία παιχνίδια, κόντρα σε Forest το Σάββατο, West Ham την Τετάρτη και Tottenham την επόμενη Κυριακή.

Ο επιθετικός διανύει τις τελευταίες του εβδομάδες στο Liverpool, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και δεν θα ανανεωθεί και πλέον το ζητούμενο είναι να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να κάνει τις τελευταίες εμφανίσεις με την Κόκκινη φανέλα.

Ο Klopp δήλωσε για το πρόβλημα του Bobby:

“ Δυστυχώς ο Bobby αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα. ”

“ Θα δούμε πόσο καιρό θα του πάρει. Δεν είναι πολύ σοβαρό, αλλά είναι σίγουρα εκτός για αύριο και την επόμενη εβδομάδα έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, θα έλεγα ότι είναι επίσης αδύνατο να τα προλάβει και μετά θα δούμε. Πρέπει να το παίρνουμε μέρα με τη μέρα. ” Είπε ο Jürgen Klopp.

Δεν υπάρχει πάντως κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού για την ομάδα.

Ο Bobby Firmino ισοφαρίζει σε 2-2 κόντρα στην Arsenal με κεφαλιά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com