Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Tim Steidten υποψήφιος αθλητικός διευθυντής

Ο Tim Steidten υποψήφιος αθλητικός διευθυντής

Η Liverpool έχει συζητήσεις με έναν νέο υποψήφιο για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, με ισχυρό βιογραφικό και εμπειρία στη Wender Bremen και στην Bayer Leverkusen.

Οι Reds οδεύουν προς την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο γνωρίζοντας ότι ο σημερινός αθλητικός τους διευθυντής, Julian Ward, πρόκειται να αποχωρήσει σύντομα.

Ο Ward θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν αφού υπέβαλε την παραίτησή του τον Νοέμβριο, αν και θα συνεχίσει να είναι μέρος της διαδικασίας για την απόκτηση παικτών από τώρα μέχρι τότε.

Η Liverpool είναι πρόθυμη να φέρει τον αντικαταστάτη του αλλά αναμένεται να είναι νέο άτομο αντί για να προωθήσει ξανά έναν από τον σύλλογο.

Οι Paul Mitchell, ο Markus Krosche και ο Sven Mislintat έχουν συνδεθεί με τη θέση, αλλά δεν φαίνεται ότι θα αναλάβουν τα ηνία.

Τώρα, όμως, ο David Lynch του Football Insider αποκαλύπτει ότι ο σύλλογος έχει συζητήσει με τον πρώην αθλητικό διευθυντή των Werder Bremen και Leverkusen, Tim Steidten.

Ο Steidten έφυγε από τη Leverkusen τον Μάρτιο, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια με τη γερμανική ομάδα – πρώτα ως επικεφαλής του scouting και μετά ως συντονιστής αθλητισμού – και η Liverpool «κινήθηκε γρήγορα για να έρθει σε επαφή».

Ο 43χρονος περιγράφεται ως «ένας από τους πολλούς υποψήφιους» για τους Reds, και παρομοίως εξηγείται ότι «είναι πιθανό να έχει συζητήσεις με πολλούς άλλους συλλόγους».

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Steidten είχε προηγουμένως συζητήσεις με την Chelsea –η οποία έκτοτε διόρισε τους Laurence Stewart και Paul Winstanley– και εκείνος ανέφερε στην εφημερίδα της Bremen, Weser Kurier ότι αναζητούσε έναν ρόλο όπου θα μπορούσε να «αλλάξει τα πράγματα».

«Πρέπει να νιώθω ότι ο λόγος μου έχει βάρος, πως με υπολογίζουν», τόνισε.

«Πρέπει να είναι μια λειτουργία στην οποία μπορώ να εφαρμόσω και να αλλάξω τα πράγματα. Αυτό συνέβη με τη Werder αλλά και με την Bayer.

«Δεν ξέρω ακόμα αν θα είναι ξανά σύλλογος ή μοντέλο ιδιοκτησίας πολλών συλλόγων ή κάτι εντελώς διαφορετικό».

Είναι ενδιαφέρον ότι, μιλώντας στο podcast Media Matters του Anfield Index, ο Lynch υπέθεσε ότι η Liverpool μπορεί να έχει ήδη ορίσει αθόρυβα τον διάδοχο του Ward.

Αυτή η ενημέρωση υποδηλώνει ότι αυτό μπορεί να μην ισχύει, με τον Steidten να είναι ξεκάθαρα ανοιχτός για το μέλλον του, αν και ο δημοσιογράφος απέκλεισε τουλάχιστον μια κίνηση για τον αθλητικό διευθυντή της Salzburg, Christoph Freund.

Ο Steidten έπαιξε βασικό ρόλο στην οικοδόμηση της ομάδας της Leverkusen που τώρα διευθύνεται από τον Xabi Alonso και ο αδερφός του, Moritz, είναι ένας scout με μεγάλη εκτίμηση στη Werder Bremen.

Ο Tim Steidten το νέο όνομα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com